Daghoroscoop Waterman Beeld Flair
Daghoroscoop WatermanBeeld Flair

Daghoroscoop 18 januari: Zorg voor quality time voor jezelf, Waterman✨

Dit is de daghoroscoop van 18 januari 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Waterman

Een nieuwe romance kan vreemde gedachten en emoties oproepen, zeker als je het gevoel hebt deze nieuweling al jaren te kennen. Jouw gevoel voor logica kan door jouw wisselende stemmingen worden beïnvloed. Stel belangrijke besluiten even uit. Het is een goed moment om even tijd te maken voor jezelf. Jij zet je altijd zó in voor anderen dat je soms vergeet dat je zelf ook nog wensen en behoeften hebt. Zorg voor quality time voor jezelf.

Schorpioen

Het gaat vandaag wat langzamer dan gebruikelijk, maar veel wordt er gelukkig ook niet van je verwacht. Ach, je kunt ook niet elke dag pieken. Om dat onorthodoxe probleem op te lossen zul je de nodige fantasie én een beetje geluk nodig hebben. Een mooi of lief gebaar kan je vandaag diep ontroeren. Je bent wat realistischer over nieuwe kansen en projecten. Misschien maakt dat je minder enthousiast, maar het helpt je wél om heel praktisch aan de slag te gaan.

Ram

Je kunt beter wat meer afstand nemen en van je werk. Later zul je blij zijn dat je het rustig aan hebt gedaan. Doe je niet teveel tegelijk? Probeer een gezonde balans te zoeken tussen een uitdaging zoeken in iets wat je nog nooit hebt gedaan, zonder dat het uitmondt in rondlopen als een gek omdat je teveel hooi op je vork hebt genomen. Juist nu je die ander zo hard nodig hebt, laat hij of zij het afweten en dat komt hard aan. Is hij of zij wel een vriend?

Geen Waterman, Schorpioen of Ram? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden