Daghoroscoop Stier Beeld Flair
Daghoroscoop StierBeeld Flair

PREMIUM

Daghoroscoop 16 November: Vergeet niet dat je door een roze bril kijkt, Stier✨

Dit is de daghoroscoop van 16 November 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Stier

Als single ben je helemaal happy. Je hebt een nieuwe vlam gevonden waar je erg enthousiast over bent. Je prijst hem of haar de hemel in. Vergeet niet dat je door een roze bril kijkt. Er is ook heus een minpuntje. Bemoei je met je eigen zaken en laat collega’s hetzelfde doen, want niets is vandaag wat het lijkt. Naarmate je meer je best doet om het anderen naar de zin te maken zul je meer problemen creëren. Ga naar buiten en haal een frisse neus.

Kreeft

Het is belangrijk dat je je gevoel voor humor niet verliest, daarmee maak je alles namelijk net een stukje aangenamer. Dingen die je moet doen kunnen verschrikkelijk lijken, maar als je tanden er even in zet kan het achteraf best meevallen. De kans is groot dat je je genegeerd voelt, maar dan maak je toch een grote fout. Bedenk je dat je voor anderen vertrouwd bent, en dus geruststellend. Het doet er niet toe wat je precies zegt. Probeer het te accepteren.

Steenbok

De eentonigheid van je bestaan vreet aan je. Waarom breng je niet wat meer afwisseling aan in je dagelijkse bezigheden? Doe alles eens in een andere volgorde. Een relatie met een goede kennis ontwikkelt zich langzaam tot een echte vriendschap en dient gekoesterd te worden. Je mag stapje voor stapje meer van jezelf blootgeven. Het is een dag van druk werk. Iedereen lijkt jou dan ook nodig te hebben. Maak duidelijk dat zelfs jij gewoon maar twee handen hebt.

Geen Kreeft, Steenbok of Stier? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden