Colofon

Flair.nl is een onderdeel van het weekblad Flair en wordt uitgegeven door DPG Media B.V. te Hoofddorp.

Hoofdredacteur: Marije Veerman
Concept en strategie: Marleen Staal-van Schaik
Senior online redacteur: Evelien de Vries
Online redacteur: Merel Duit

Redactie adres
Capellalaan 65
2132 JL Hoofddorp

Postadres
Postbus 1900
2130 JH Hoofddorp

Informatiecentrum Flair
Wilt u informatie over de inhoud van weekblad Flair? Neem dan contact op met het Informatiecentrum via: flair@dpgmediamagazines.nl

Onze klantenservice is hier te bereiken.

DPG Media B.V., uitgever van Flair, legt van haar abonnees en klanten in het kader van haar dienstverlening gegevens vast. Deze gegevens worden gebruikt ter uitvoering van de overeenkomst en om abonnees en klanten te informeren over relevante producten en diensten van DPG Media B.V. De gegevens kunnen ook worden gebruikt door onze groepsmaatschappijen en door zorgvuldig geselecteerde derden om je te informeren over relevante aanbiedingen betreffende producten en diensten van DPG Media groepsmaatschappijen of deze derden. Dit gebeurt per mail, als je hier toestemming voor hebt gegeven en per post, tenzij je hier bezwaar tegen maakt. De verwerkingsverantwoordelijke voor de gegevensverwerking is DPG Media B.V., Capellalaan 65, 2132 JL Hoofddorp. Je persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van DPG Media B.V. Je kunt dit beleid raadplegen op www.dpgmediamagazines.nl. Hierin kun je tevens vinden hoe je je rechten als betrokkene uit kunt oefenen.

Redactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden