Ariana Grande reageert op commentaar op 'ongezond' lichaam: 'Dit is mijn gezonde lijf' Beeld NBC-TV / Album
Ariana Grande reageert op commentaar op 'ongezond' lichaam: 'Dit is mijn gezonde lijf'Beeld NBC-TV / Album

Ariana Grande reageert op commentaar op lichaam: 'Dit is mijn gezonde lijf'

Ariana Grande (29) heeft in een openhartige video op TikTok gesproken over opmerkingen die fans over haar lichaam hebben gemaakt, zowel recentelijk als langer geleden.

In de video spoort de wereldwijd populaire zangeres haar fans aan om niet langer commentaar te geven op haar lijf, of dat van iemand anders.

Minder bekritiseren

“Ik denk dat we wat milder moeten zijn met commentaar geven op andermans lichaam”, zegt Ariana in de video. “Als je denkt dat je iets goed bedoelt... Wat het ook is: gezond, ongezond, groot, klein, dit, dat, sexy, niet sexy, dan zouden we dat gewoon niet moeten zeggen. Er zijn andere manieren om iemand een compliment te geven of om te zeggen dat je iets niet leuk vindt.”

Jake Paul verklaart Jutta Leerdam de liefde: ‘Ze is een engel’

“De Youtube-ster heeft veel lieve dingen over zijn nieuwe vriendin te zeggen”

Ook spreekt Ariana specifiek over wat er over haar eigen lichaam wordt gezegd. “Er zijn veel verschillende manieren van er gezond en mooi uitzien”, zegt ze. “Persoonlijk, het lichaam waarmee jullie mijn huidige lichaam vergelijken, dat was de meest ongezonde versie van mijn lijf. Ik slikte veel antidepressiva, dronk daar ook nog eens bij en at slecht. Het dieptepunt uit mijn leven wordt gezien als mijn gezonde lichaam, maar dat was in feite mijn ongezonde lichaam.” Daar wil de zangeres nu dus graag uitleg over geven. “Gezond zijn kan er anders uitzien.”

Bekijk hieronder de video die Ariana Grande deelde op haar TikTok-account.

Veel steunbetuigingen

Veel mensen zijn het met de video van Ariana Grande eens en supporten haar verhaal. Zo reageerde onder andere Bella Hadid op de video van Ariana Grande en stak ze haar een hart onder de riem. “Je weet nooit waar iemand mentaal of fysiek mee te maken heeft”, schrijft Hadid in een bericht op Instagram, waarbij zij de video van Grande deelt.

‘5 minute rule’

Wij zijn het zowel met Ariana Grande als met Bella Hadid eens, want eigenlijk zouden we gewoon voor eens en altijd moeten stoppen met het op uiterlijk bekritiseren van een ander - en dat geldt óók vrouwen onder elkaar.

Het is heel simpel: vraag je de eerstvolgende keer gewoon eerst af of iemand zijn/haar/diens ‘imperfectie’ binnen vijf minuten op kan lossen. Is dat niet het geval, zeg dan vooral lekker niets. Nóg beter: zeg überhaupt niets onnodigs over hoe iemand eruit ziet en laat die persoon gewoon lekker in zijn/haar/diens waarde. Simple as that.

Bron: ANP

Fabienne KamphuisNBC-TV / Album

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden