Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de push notificaties van Flair.nl Beeld
Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de push notificaties van Flair.nl

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de pushnotificaties van Flair.nl

Je kunt nu op de hoogte blijven van alles wat er op Flair.nl gebeurt door middel van pushnotificaties in je browser en op je telefoon. De deal? Wij sturen je dagelijks notificaties met breaking BN'er nieuwtjes, bijzondere real life verhalen, horoscopen en opvallend nieuws.

Zo meld je je aan voor pushnotificaties van Flair op je desktop

  • Ga naar Flair.nl
  • Klik in je browser op het slotje naast de URL
  • Zet het schuifje bij ‘Meldingen’ aan

Wanneer je je aanmeldt om pushnotificaties te ontvangen van Flair.nl krijg je als eerste ons belangrijkste nieuws te lezen. Wil je graag op de hoogte blijven? Dat kan via je Android-telefoon en via je desktop.

Onze notificaties worden ondersteund door alle internetbrowsers, met uitzondering van Safari (iPhone en iOS) en door alle besturingssystemen van smartphones, behalve iOs (iPhone).

Wanneer je Flair.nl voor het eerst opent zal er een pop-up verschijnen waarbij je de pushnotifications kunt toestaan. Verschijnt deze niet? Verwijder dan je cookies en geschiedenis, en de pop-up verschijnt in je browser.

Wil je geen meldingen meer ontvangen? Hier lees je hoe je meldingen uit kunt zetten.

Merel Duit

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden