Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zwart wit met een tikkeltje kleur in Sneek

Zwart wit met een tikkeltje kleur in Sneek

Zwart wit met een tikkeltje kleur in Sneek

Andrea (38, coupeuse en styliste) woont sinds tien jaar met haar man Michel (36), zoon Milan (12) en dochter Bente (9) in een huis uit 1912 in Sneek. Het huis was een bouwval toen ze het kochten en Michel deed de verbouwing grotendeels zelf, met hulp van vrienden en familie.

Andrea: ‘Een zwart/wit interieur vind ik prachtig, vooral bij anderen en op Instagram of in woonbladen. Zelf lukt het me niet om het bij deze twee kleuren te houden. Uiteindelijk sluipt er altijd weer een kleurtje in. De basis van ons interieur is al jaren het zelfde. Maar de accessoires  zoals kaarsen verander ik vaak. Dat houdt ons huis in beweging. We wilden graag een oud huis vanwege de sfeer. Dit huis kozen we omdat het op een mooie locatie staat. Vlakbij het water, het station, scholen en winkels. Bovendien heeft het prachtige authentieke details, zoals een marmeren schouw en glas in loodramen. Een passie voor styling en inrichting heb ik al van jongsaf aan. Daarom koos ik voor een opleiding kunst en design en nog steeds ben ik graag bezig met mooie dingen te maken. Ik ben dol op lijstjes en bijzondere afbeeldingen en inpakpapier hang ik aan de muur. De zwarte kast in de woonkamer stond bij de sterrenwacht in Utrecht. Vroeger stond deze vol met wekpotjes en laboratoriumspulletjes. De bovenste plank is voor kinderkunst zoals moederdagcadeautjes en schoolknutsels. De lamp boven de op maat gemaakte eettafel is van Muuto. In de woonkamer lieten we een wand vrij om films op te kunnen projecteren. Zo hebben we ons eigen bioscoopscherm en er vinden hier regelmatig filmavondjes plaats met vriendjes en vriendinnetjes van Milan en Bente’.

Favoriete woonwinkels in Sneek

Nio & Elva, Kleinzand 11 in Sneek , voor Scandinavische meubels en accessoires.

Katreinkunst, Scharnestraat 11 in Sneek, voor accessoires, kaartjes en maskingtape.

Living Once, Jeltewei 122 in Hommerts (4 km buiten Sneek), voor vintage meubels en accessoires.

 

Favoriete webshops

Buitendelijntjesshop.com

Uittnoorden.nl

Espoo.be

Deens.nl

Scandinaviandesigncenter.nl

 

Woontip van Andrea

‘Een interieur moet je niet te serieus nemen. Een leuk grapje, iets onverwachts of een oneffenheidje maakt een interieur niet te voorspelbaar!’

 

Andrea op Instagram

Instagram.com/mommylovesstyling

Bron: Flair 09 – 2015
Tekst: Eva Lunshof. Fotografie: Hans Mossel. Styling: Sabine Burkunk/Buro Binnenhuis. Shopping: Marlies Huisman.