Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wow: zoveel geld moet je hebben om mee te kunnen doen aan ‘Kopen zonder Kijken’

Wow: zoveel geld moet je hebben om mee te kunnen doen aan ‘Kopen zonder Kijken’

Wow: zoveel geld moet je hebben om mee te kunnen doen aan ‘Kopen zonder Kijken’

Het televisieprogramma Kopen zonder Kijken is onwijs populair. Mensen smullen van de bijzondere deelnemers, de wanhopige zoektocht en de bizarre eisenlijstjes. Door de moeilijke huizenmarkt willen honderden mensen meedoen aan het programma. Maar…niet iedereen kan zomaar meedoen, je moet namelijk diep in de buidel tasten.

Budget Kopen zonder Kijken

Iedereen zou wel een huis willen hebben wat gevonden is door Alex van Keulen, verbouwd is door Bob Sikkes en vervolgens is ingericht door Roos Reedijk. Zeker omdat het nu een drama is op de huizenmarkt. Huizen worden tegenwoordig voor de hoofdprijs verkocht. Makelaar Alex heeft elke aflevering weer de moeilijke taak om iets te vinden wat binnen het budget past.

Zou jij ook graag mee willen doen aan het populaire programma? Helaas is het nog niet zo makkelijk om geselecteerd te worden voor Kopen zonder Kijken. Meedoen aan het programma, daar zit een behoorlijk prijskaartje aan. Koppels met een budget van minder dan vier ton (!) worden gewoonweg niet geselecteerd!

“Je moet wel vijf ton hebben, willen we wat leuks kunnen doen. Het wordt een soort elite-programma. Het programma is wel veranderd”, vertelt makelaar Alex aan De Telegraaf. En ja, de deelnemers moeten écht alles zelf betalen.

Lees ook
Kijkers ‘Kopen zonder Kijken’ ergeren zich aan nieuw koppel: ‘Wat een ontzettend verwend stel’

Iedereen wil meedoen

De programmamakers hoeven zich niet druk te maken dat er niet genoeg mensen zijn die mee willen doen. Ondanks het noodzakelijke budget zijn er tientallen mensen die zich aanmelden voor het programma, vertelt Thijs Vissers, de regisseur en eindredacteur van het programma.

“Was het in de eerste twee seizoenen nog een soort van gok, tegenwoordig is het voor mensen de laatste strohalm die ze grijpen. Ze voelen zich bijna de uitverkorene, en weten – door eerdere afleveringen – inmiddels hoe het eindresultaat eruit kan komen te zien. Dus nee, aan aanmeldingen hebben wij geen gebrek”, vertelde hij aan LINDA. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: RTL