Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Na regen komt… een hittegolf? Zó mooi en zomers wordt het volgende week

Na regen komt… een hittegolf? Zó mooi en zomers wordt het volgende week

Na regen komt… een hittegolf? Zó mooi en zomers wordt het volgende week

Na een heerlijk warm weekend kakte de boel een beetje in en moeten we het deze week doen met de nodige bewolking, regen, onweer en lagere temperaturen. Maar de vooruitzichten zijn goed. Volgende week wordt het zalig zomerweer met temperaturen tot wel dertig graden!

Even doorbijten

Donderdag en vrijdag worden en nog buien en zelfs onweer verwacht, en is er meer bewolking dan zonneschijn. De temperatuur schommelt tussen de 20 en 23 graden. Niet verkeerd, maar het kan beter.

Opwarmertje voor het echte werk

Komend weekend kan er mee door: zaterdag blijft het op de meeste plaatsen droog en is er een afwisseling van wolkenvelden en zon. Het wordt circa 21 graden bij een matige westenwind. Zondag wordt het warmer met 20-21 graden op de Wadden, 23 graden in Utrecht en 25 graden in Limburg. Het weerbeeld bestaat uit zon, stapelwolken en een kleine kans op een enkele bui.

Lees ook
Flair’s Vijf: 5x fancy sapdispensers én heerlijk verfrissende limonaderecepten

Tropische warmte op komst

En dan nu door naar de informatie die er écht toe doet. Komende week wordt namelijk heerlijk zomers met véél zon en droge, warme dagen. Op maandag kan de temperatuur al oplopen tot zo’n 26 graden. De dagen daarna blijft het kwik stijgen en gaan we wellicht voor het eerst de dertig graden aantikken dit jaar. Die kans is overigens het grootste in het zuid(oost)en, maar ook in de rest van het land wordt het genieten. De ventilator (die je in je slaapkamer het beste op déze verrassende plek kunt plaatsen) kan weer aan, het opblaasbad weer opgezet, nieuwe Flair in de aanslag. Zomer, we’re so ready for you.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Heb jij de nieuwe Flair al in huis?

Bron: WeerOnline | Beeld: iStock