Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zo zien Harry Potter, Ginny Wemel en hun zoon Albus eruit in ‘Harry Potter and the Cursed Child’

Zo zien Harry Potter, Ginny Wemel en hun zoon Albus eruit in ‘Harry Potter and the Cursed Child’

Zo zien Harry Potter, Ginny Wemel en hun zoon Albus eruit in ‘Harry Potter and the Cursed Child’

Het theaterstuk ‘Harry Potter and the Cursed Child’ krijgt steeds meer vorm. Zo weten we eindelijk wie er in de huid van Harry Potter, Ginny Wemel en hun zoon Albus kruipt. De website Pottermore heeft namelijk de eerste beelden van de productie vrijgegeven.

Jamie Parker speelt de rol van Harry Potter, Poppy Miller neemt de rol van Ginny Wemel op zich en Sam Clemmett kruipt in de huid van Albus Severus Potter. De première van het toneelstuk laat niet meer lang op zich wachten en wij kunnen ons enthousiasme maar moeilijk in bedwang houden als we de acteurs in kostuum zien.

potter2

In Harry Potter and the Cursed Child keren we terug naar het einde van het zevende boek. Negentien jaar later namen ze afscheid van hun kinderen, die op weg waren naar Zweinstein. Harry Potter zelf heeft ondertussen een baan op het Ministerie van Toverkunst, maar zijn beroemde naam draag nog steeds gewicht met zich mee.

potter3

Zijn verleden speelt nog steeds een grote rol in zijn huidig leven en zijn jongste zoon Albus heeft het moeilijk met alles wat bij de Potter-naam komt kijken. Toch zullen Harry Potter en zijn zoon nog in enkele duistere avonturen belanden, of ze het nu willen of niet.

potter4

 

Meer lezen over Harry Potter?

Bron: Pottermore, via Flair.be // Afbeeldingen: Pottermore