Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zo pak je je koffer in als een pro!

Zo pak je je koffer in als een pro!

Zo pak je je koffer in als een pro!

Ben jij ook altijd in gevecht met je koffer, en is het eerder regel dan uitzondering dat het ding zonder geweld niet dichtgaat? Dan is het tijd om een aantal inpaktips in gedachten te houden, wanneer je je volgende reisje gaat maken. Want ook jij kunt inpakken als een pro!

Je hoeft niet langer consessies te doen tijdens het inpakken met deze tips. Ook kun je dilemma’s als kiezen tussen je favo jurk of dat ene paar schoenen als verleden tijd beschouwen en hoef je op vakantie zelfs minder na te denken bij het samenstellen van je outfit. Een perfect ingepakt koffertje is binnen handbereik, waardoor jij – net als een professioneel reiziger – prima vanuit een koffertje leven. Ready, set, go!

Stel van te voren je outfits samen
Plan nog voordat je met inpakken begint je outfits al samen. Leg ze in mooie flat lays op de grond neer, zodat je een goed beeld krijgt van wat je allemaal meeneemt. Op deze manier bespaar je jezelf veel tijd op vakantie en ben je er zeker van dat je niet teveel spullen meeneemt! Je kunt zelfs fotootjes nemen van de outfits, zodat je het écht onwijs gemakkelijk hebt op reis.

Rol je kleding op!
Dit is echt een major life hack! Door je kleding niet langer op te vouwen, maar op te rollen, bespaar je echt ontzettend veel ruimte in je koffer! Je zult verstelt staan van hoeveel ruimte je ineens overhoudt, terwijl je precies hetzelfde meeneemt als op je voorgaande trips. Zo hoef je dus niet eens te kiezen tussen je favoriete items, yay!

Maak gebruik van de vakken in je koffer
Door niet alles kwakkeloos in het hoofdvak van je koffer te gooien, maar je spullen van elkaar te scheiden en in de daarvoor bestemde vakken te plaatsen, bespaar je veel ruimte. En je maakt op die manier ook veel beter inzichtelijk wat je allemaal meeneemt, waardoor je niet lang hoeft te zoeken naar je spullen wanneer je bent aangekomen op je reisbestemming!

Draag je grootste spullen
In een vliegtuig kan het soms best koud zijn, waardoor een grote trui geen overbodige luxe is. En dat komt goed uit, want juist die grote sweater en dat leren jasje die per se mee moet, nemen veel plek in je koffer in. Maak er dus gewoonte van om de meest grote kledingstukken gewoon aan te trekken voor onderweg! Zo kun je het niet koud krijgen, en past je koffer gegarandeerd dicht!

Bron: My Domaine

Lees ook: