Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Super easy en goddelijk lekker: zó maak je Kinder Bueno ijsjes

Super easy en goddelijk lekker: zó maak je Kinder Bueno ijsjes

Super easy en goddelijk lekker: zó maak je Kinder Bueno ijsjes

Er zijn al vele varianten op de originele Kinder Bueno reep op de markt. Ooit lagen er ook Kinder Bueno ijsjes in de schappen. Een diehard fan kan ze misschien nog vinden in de ijsvitrines van tankstations en pretparken, maar gemakkelijk zo’n goddelijke verkoelende snack naar binnen werken zit er niet in. Dus wat als we je vertellen dat je ze super gemakkelijk zelf kan maken…!

Kinder Bueno ijsjes maken

Voor de Kinder Bueno ijsjes heb je maar vier ingrediënten en spulletjes nodig en een klein beetje geduld. Hoe maak je het? Koop een lekkere voorraad aan Kinder Bueno repen en verkruimel ze voorzichtig in de verpakking. Daarna knip je het zakje aan de bovenkant open en zet ze stevig neer in een glas. Vul je zakjes met verkruimelde Kinder Bueno met melk tot ongeveer aan het randje. Stop in een rietje in het midden van het mengsel en invriezen maar!

Lees ook
9 redenen waarom ijs eten hartstikke goed is voor je gezondheid

Andere varianten

Het is wel handig als je een stevig dik rietje gebruikt van bijvoorbeeld hard plastic. Ook gaven volgers nog tips om de melk te veranderen door room zodat je ijsje nóg voller van smaak wordt. Ben je helemaal een zoetekauw dan kun je de Kinder Bueno ijsjes ook maken met chocolademelk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Westwing (@westwingnl)

Nog meer ijs-recepten

Nu je toch bezig bent in de keuken: we hebben ook nog een heel lekker recept voor mango-kokosijs! Voor dit zelfgemaakte mango-kokosijs heb je gelukkig geen ijsmachine nodig, dus je kunt het in bijna iedere keuken bereiden. Wel handig is een blender of keukenmachine, en een lage plastic bak met deksel. Met slechts drie ingrediënten maak je daarmee heerlijk, romig fruitijs.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Westwing | Beeld: Pexels