Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Elke kamer in huis een beetje mooier

Elke kamer in huis een beetje mooier

Elke kamer in huis een beetje mooier

Tips voor je interieur, die je heel makkelijk toepast in je huis. Zo maak je elke kamer een beetje mooier!

Plankjes

Werk met plankjes in huis. Door bijvoorbeeld twee planken boven een kastje of je bed te plaatsen, creëer je direct ruimte om mooie eye-catchers uit te stallen. Een foto ingelijst, een geurkaars, een paar boeken of een souvenir… Speel met de opstelling! Pretty.

Trolley voor drank

Speur op Marktplaats of op rommelmarkten naar een antieke dranktrolley. Een feest voor het oog in de keuken of woonkamer. Stal de mooiste flessen uit, speel met de kleuren koper en goud en zet er eventueel een platenspeler op of een spiegel, om de blikvanger compleet te maken. Cool!

Bloemen

Koop een mooi boeket en haal deze uit elkaar. Haal verschillende vasen tevoorschijn, van klein tot groot, en knip de steel van de bloemen op de juiste lengte af. Plaats een klein vaasje met een enkele bloem op een stapeltje boeken of naast een geurkaars op je make-uptafel in de slaapkamer, en de grotere vaas met meerdere bloemen op de eettafel of in de vensterbank.

Pronkstuk

Je Ikea-meubel wordt een heus pronkstuk door er mooie dozen in te plaatsen. Zo houd je voldoende ruimte voor rommeltjes en prullaria, maar oogt het wel opgeruimd en chic. Mooi toch?

Geurkaars

Een geurkaars maakt net als bloemen elke ruimte gezelliger en ze ruiken ook nog eens heerlijk. Ga voor ’fris linnen’ of ’vanille’ in de winter. Fijn thuiskomen!

Tijdschrift

Een tijdschrift gekocht met een prachtige cover? Verstop deze dan niet in een hoekje maar laat ‘m zien, zoals hier bijvoorbeeld.

 

Wat is jouw tip? Deel ‘m met ons!

Lees ook: