Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zo leuk! Het Giphy toetsenbord

Zo leuk! Het Giphy toetsenbord

Zo leuk! Het Giphy toetsenbord

Op de redactie zijn we al een beetje verslaafd aan het Giphy toetsenbord. Heb jij het al op je telefoon staan? In plaats van smileys kan je dankzij deze geweldige app nu ook een Giphy sturen die je bedoeling nóg beter uitdrukt. 

Copyright: Giphy.com

Hoe werk het?

Je kunt nu Giphy keys downloaden. Giphy keys is een apart toetsenbord dat je op je telefoon installeert en waarmee je heel makkelijk Giphy´s kunt opzoeken. Nadat je de perfecte Giphy gevonden hebt kun je de link zo in je berichtje plakken en hup je bent klaar!

Zo installeer je het

iPhone bezitters kunnen de app downloaden. Vervolgens stel je het Giphy toetsenbord in, net zoals je een ander toetsenbord zou instellen:

  1. Open de Instellingen-app
  2. Ga naar Algemeen en dan naar Toetsenbord
  3. Druk op Toetsenborden
  4. Druk op Voeg toetsenbord toe…
  5. Druk op het toetsenbord waarvan de naam overeenkomt met de appnaam. Je gaat nu terug naar het overzicht van Toetsenborden.
  6. Je ziet het nieuwe toetsenbord tussen je toetsenborden staan. Je kan hem gebruiken door de wereldbol op je standaard iOS-toetsenbord lang ingedrukt te houden.

Helaas is de app er alleen nog maar voor de iPhone en werk het versturen van een Giphy nog niet in Whatsapp, maar het is een mooi begin toch?

Lees ook:

Zo gaat de batterij van je smartphone langer mee

Video: dé wetenschappelijke verklaring voor vreemdgaan

Geen fan van het nieuwe Instagramlogo? Zo krijg je het oude terug