Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zo handig is een kledingroller

Zo handig is een kledingroller

Zo handig is een kledingroller

Een kledingroller is onmisbaar als je kledingstuk onder de pluisjes zit, maar wist je dat je ‘m ook voor andere doeleinden kunt gebruiken? Lange leve de kledingroller!

Geluidsboxen

Zit er een lading stof op je geluidsboxen? Met een kledingroller haal je het stof er in één beweging vanaf.

Lampenkappen

Dit geldt ook voor stof op lampenkappen. En weg is het stof!

Handtas

Je probeert je (hand)tas altijd zo overzichtelijk en schoon mogelijk te houden, maar toch gaat het na verloop van tijd altijd mis. Kruimels, zand en ander vuil liggen op de bodem van je tas. Met een kledingroller kun je alles snel verwijderen.

Glasscherven

Oeps, een glas laten vallen? Normaal gesproken pak je de stofzuiger er misschien bij, maar glasscherven kun je ook snel opruimen door met een kledingroller over de vloer te rollen. De glasscherven blijven aan het plastic plakken, zodat je alles in één keer weg kunt gooien.

Knutselen

Ben je aan het knutselen? Ook dan is het handig om een kledingroller bij de hand te houden. Gemorste glitters ruim je er snel mee op, maar je kunt er ook andere DIY-spulletjes mee oppakken die lastig zijn om met je vingers te pakken. Denk aan kraaltjes, spelden, draden, pailletten en noem maar op.

Stempels maken

Met een kledingroller kun je ook een mooie stempel maken, zoals door de blog Handmade Charlotte is gedaan. Plak op de kledingroller een leuk patroon, zoals kerstboompjes, haal de roller door de verf of inkt en je kunt er een mooi patroon mee maken op papier. Ook leuk voor kerstkaarten!

Auto

Een kledingroller is ook handig om standaard in je auto te hebben. Je verwijdert er in een mum van tijd kruimels, haren en blaadjes mee.

Ongedierte

Ongedierte in je huis, zoals kleine spinnetjes, maar durf je ze niet op te pakken met je handen? Een kledingroller biedt uitkomst!

Haren van huisdieren

Huisdieren zijn leuk en gezellig in huis, maar een groot minpunt zijn toch wel de haren die ze verliezen. Met een kledingroller verwijder je snel de haren van meubels.

 

Lees ook: