Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 5x cola als wondermiddel

5x cola als wondermiddel

5x cola als wondermiddel

Drink je weleens cola? Echt gezond en goed voor ons lichaam is het niet, maar het is wel een fijn hulpje in huis te hebben. Je kunt namelijk schoonmaken met cola. Flair legt je uit hoe!

In de keuken

Je kunt in de schoonmaken met cola. Is je keukengerei zwart, heb je iets laten aanbranden? Cola to the rescue! Laat je pan of spatel even weken in een plasje cola en je poetst de zwarte aanslag zo weg. Cola doet ook wonderen voor roestplekken.

Op je kleding

Een vlek op je mooiste kledingstuk? Dompel de plek onder in cola. De vlek zal niet direct weggaan, maar gooi deze vervolgens in de wasmachine en weg is de vlek.

Op je lichaam

Ben je geprikt door muggen of andere beestjes? Dep een beetje cola op insectenbeten en niet alleen de pijn maar ook de jeuk zal minder worden.

Toilet schoonmaken met cola

Ben je de toilet aan het schoonmaken? Leeg – na het poetsen – een blikje cola in de pot. Een aanrader voor een extra blinkend schone wc.

Op de ramen

In de kou naar buiten om je auto krabben is geen pretje. Daarom hierbij een handige tip! Giet vanaf nu ’s winters een beetje cola over de voorruit. Wacht een paar minuten en voilà… weg is het ijs!

Weet jij ook nog een handige tip? Deel het met Flair!

Bron: Homesessive