Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 5 tips om dat heerlijke festivalgevoel te behouden!

5 tips om dat heerlijke festivalgevoel te behouden!

5 tips om dat heerlijke festivalgevoel te behouden!

Een festival is dé manier bij uitstek om letterlijk al je zorgen even weg te dansen. Een drankje in je hand, je favoriete bands van dichtbij bewonderen én dat vaak ook nog eens voor meerdere dagen op een rij. Ge-nie-ten. Tot je thuiskomt, en de festivalheimwee begint.

That’s where we come in. Want hoe heerlijk zou het zijn als je die zorgeloosheid mee zou kunnen nemen naar kantoor? Als je dansend door het leven gaat, geniet van ieder moment en die smile op je gezicht haast permanent lijkt te zijn? Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij een aantal tips opgesteld, om dat zorgeloze festivalgevoel zo lang mogelijk vast te houden.

Copyright: Giphy

Play that music
Maak een afspeellijst met alle nummers waar je een dansje op gewaagd hebt tijdens het festival. Muziek doet heel veel met je gevoel, en kan je zomaar terugbrengen naar die heerlijke avond in de feesttent. Voor je het weet heb je die lach weer terug op je gezicht.

Begin de dag met een dansje
Dit gaat wellicht een beetje raar klinken, maar het werkt écht. Stap je wat somber uit je bed en mis je het openritsen van de tent in de ochtend? Zet dan eens je favoriete nummer aan en dans door de kamer. Maak je niet druk om hoe het eruit ziet, want het zal je verbazen hoe snel je hier vrolijk van wordt!

Spelen met herinneringen
Waarschijnlijk heb je tijdens het festival ontelbaar veel foto’s genomen, en daar kun je nu de vruchten van plukken. Maak een selectie van de leukste, fijnste en vrolijkste foto’s, en ga aan de slag met het maken van een fotoboek. Je kunt het online doen voor een echt professioneel uitziend fotoalbum, maar ook ouderwets aan de slag gaan met schaar, lijm en papier. Even bladeren door het album, en je bent in gedachten alweer terug!

Vrienden verzamelen
Het is niet alleen de muziek en de goede vibe die je mist na een festival, maar vaak zijn het ook alle lieve mensen met wie je het weekend doorbracht. Maar je hoeft die vrienden helemaal niet lang te missen! Plan een etentje in met jouw festivalgroep, en gebruik deze tijd om herinneringen op te halen en na te praten over het weekend. Zo ben je binnen no time weer helemaal terug in de festivalsfeer!

Op naar de volgende
Kijk alvast eens welke festivals er allemaal nog aankomen, en naar welk muziekevenement je absoluut wilt gaan. Misschien wil je gewoon wel weer naar hetzelfde festival met dezelfde groep mensen! Door alvast te reserveren, heb je heel lang de tijd om je te verheugen en uit te kijken tot het volgend geplande festival. Want het gevoel van uitkijken naar iets leuks in de toekomst, is toch heerlijk?

Lees ook: