Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zij vs. Hij | Flair 16

Zij vs. Hij | Flair 16

Zij vs. Hij | Flair 16

In Flair 16 vertelden Claire en Dylan een gevecht te worden tussen hen, wat ten koste gaat van hun dochtertje Fee (6). Goed afscheid nemen, hoe doe je dat? Psycholoog Pieternel Dijkstra gaf tips.

FAH ZijHij Carroussel

Claire: “Onder mijn boosheid schuilt verdriet, zei de psycholoog. Dat verdriet moet ik voelen en verwerken, zodat ik verder kan met mijn leven. Daardoor zal de communicatie met Dylan verbeteren. Verder moet ik de afspraken met hem op papier zetten. Zo kan ik tenminste aantonen dat het niet aan mij ligt. Weet je, ik wil erkenning voor wat hij me heeft aangedaan, merk ik. Ik had ergens toch gehoopt dat de psycholoog zou zeggen: wat een lul. Terwijl we daar niet verder mee komen, dat snap ik ook wel.”

Dylan: “Minimaliseer de communicatie, zei de psycholoog tegen me. Die tip leest Claire natuurlijk ook en ik hoop dat de boodschap doordringt. Misschien dat ze nu eindelijk accepteert dat het echt voorbij is tussen ons. En dat de situatie is zoals hij is. Een van de tips is om een actieplan te maken. Ik wil daaraan meewerken. En ik zal mijn afspraken nakomen. Het kost me geen enkele moeite om dat te beloven.”