Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ZIEN: 6x makkelijke manieren om je slaapkamer een stuk knusser te maken

ZIEN: 6x makkelijke manieren om je slaapkamer een stuk knusser te maken

ZIEN: 6x makkelijke manieren om je slaapkamer een stuk knusser te maken

Als jij deze maand één kamer in je huis onder handen mag nemen, laat het dan je slaapkamer zijn. Een knusse slaapkamer, een goed bed en vers gewassen lakens – een nachtje daarin en je voelt je hoe dan ook bij het opstaan stukken beter.

Kan jij slaapkamer wel een opfrisser gebruiken? Probeer het dan eens met onderstaande trucjes. Binnen een mum van tijd is jouw saaie slapie getransformeerd tot een Instawaardig slaappaleis.

Meerdere kleedjes

Door je kleden in laagjes te overlappen, krijgt je kamer al snel een warme en knusse look. En het is lekker als je met je blote voeten uit bed stapt.

Maak een leeshoekje

Stapeltje boeken ernaast en klaar ben je.

Uitzicht

Als het kan, schik je bed zodat je wakker wordt met zicht naar buiten. Een streepje lucht of bomen bij het ontwaken zal – ongemerkt – je humeur voor de rest van de dag goed doen. Probeer eens een nachtje de gordijnen open te laten.

Planten

Planten doen het altijd goed, niet alleen zorgen ze voor zuurstof in je kamer, ze zorgen ook voor een exotische tint. Heb jij geen groene vingers? Er bestaan ook plantenbehang.

Gordijnen

Een paar mooie gordijnen geven je kamer direct sfeer en uitstraling. Klik hier voor inspiratie.

Donkere muur

Een donkere muur in je slaapkamer kan misschien voelen als heel drastisch, maar kan heel goed werken als er genoeg natuurlijk daglicht binnenvalt. Laat je wel goed adviseren over de kleur.

Bekijk ook:

Afbeeldingen via Pinterest