Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien: deze sushi mozaïek is te mooi om waar te zijn!

Zien: deze sushi mozaïek is te mooi om waar te zijn!

Zien: deze sushi mozaïek is te mooi om waar te zijn!

Alsof sushi op zichzelf nog niet geweldig genoeg is – we kunnen er met gemak een hele lofzang over schrijven – is er nu een trend om de hoek komen kijken die het eten van sushi nóg specialer maakt. En het leuke is, we kunnen het zelf heel simpel voor elkaar krijgen!

Picture perfect
We zijn altijd op zoek naar de perfecte food picture om onze Instagram mee aan te vullen, en een kiekje van sushi doet het altijd goed. De likes stromen binnen na het plaatsen van een hapje sushi met filter. Want ja, sushi is niet alleen zálig maar ook nog eens stylish en zeer fotogeniek. Het zelf rollen van onze favoriete delicatesse is een karweitje wat we héél soms eens proberen, maar bestellen is zoveel gemakkelijk en sluit het mislukken van je kostbare zeewierbladeren gelijk uit. We dachten dan ook dat deze nieuwe trend ook erg lastig zou zijn, maar niets is minder waar!

Eetbare kunst
De nieuwste trend is namelijk heel simpel en kost helemaal niet veel tijd. Waar we het over hebben? Sushi mozaïek – en daar is geen gepuzzel of wiskundig inzicht voor nodig. Kijk, now we’re talking! Het enige wat je hoeft te doen, is je favoriete sushi bestellen en deze in een (houten) bakje of op een mooi bord te leggen. Door ze in een mooi patroontje neer te leggen, creëer je een soort mozaïekpatroontje. En dat ziet er dus gelijk héél mooi en fotogeniek uit!

Bekijk hieronder een aantal foto’s om te zien hoe prachtig deze eetbare creaties zijn. Love it!

Sushi mozaïek

mosaicsushi1

Sushi mozaïek

mosaicsushi2

Sushi mozaïek

mosaicsushi3

Sushi mozaïek

mosaicsushi4

Sushi mozaïek

mosaicsushi6

Sushi mozaïek

mosaicsushi11

Sushi mozaïek

mosaicsushi17

Sushi mozaïek

mosaisushi8

Lees ook:

Bron: NSMBL