Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien: Netflix’ leukste en nieuwste kerstfilms voor een avondje bankhangen

Zien: Netflix’ leukste en nieuwste kerstfilms voor een avondje bankhangen

Zien: Netflix’ leukste en nieuwste kerstfilms voor een avondje bankhangen

In de maand december (en stiekem al daarvoor) zijn kerstfilms enorm in trek. Netflix speelt daar handig op in en heeft maar liefst vijftien nieuwe films en twee series geüpload. Flair tipt de leukste en nieuwste kerstfilms. Dus: kerstpyjama aan, warme chocomel en popcorn erbij en kijken maar.

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Deel 1 was in 2018 een van de meest bekeken kerstfilms op Netflix. Vorig jaar verscheen deel 2 en dit jaar kunnen we genieten van deel 3, wederom met Vanessa Hudgens in de hoofdrol. In het derde deel speelt ze maar liefst drie verschillende rollen. De koninklijke look-a-likes Margaret en Stacy vragen aan dubbelganger Fiona en haar knappe ex om hulp als er een kostbare kerstrelikwie wordt gestolen.

Love Hard

Deze must-see romkom gaat over een schrijfster die voor kerst 5000 kilometer reist om iemand te ontmoeten. Ze kent deze persoon alleen via een dating-app. Eenmaal op de bestemming aangekomen, blijkt hij niet helemaal te zijn wie zij dacht. Nina Dobrev speelt de hoofdrol in deze feel goodfilm.

Father Christmas Is Back

Een Britse komedie met een verbluffende cast: Elizabeth Hurley, John Cleese, Kelsey Grammer en Nathalie Cox vertolken de hoofdrollen. Je volgt het verhaal van vier ruziënde zussen die een snelcursus familieleven krijgen. Hun lang verdwenen vader staat namelijk ineens op de stoep bij hun ouderlijk huis.

Single All The Way

Herkenbaar voor alle singles: je hebt geen zin om bij elke feestdag uit te leggen dat je nog geen relatie hebt. In deze film heeft Peter daar ook totaal geen trek in en overtuigt hij zijn beste vriend Nick om samen de kerstdagen door te brengen. Ze zijn van plan om te doen alsof ze een relatie hebben, maar dit loopt helemaal anders wanneer Peters moeder zich ermee gaat bemoeien.

Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn

Zin om lekker met je kids op de bank te hangen? Kijk dan deze gezellige kerstfilm. Wafeltje en Mochi zijn thuis om de kerstdagen te vieren. Ze leren belangrijke lessen over de dingen die er toe doen tijdens de feestdagen.

Lees ook:
Lovely Christmas: koppels die samen kerstfilms kijken zijn gelukkiger

En er zijn nog veel meer nieuwe kerstfilms en -series te bekijken op Netflix:
– Christmas Flow
– Blown Away: Christmas
– Elves
– Robin Robin
– A Castle for Christmas
– Shaun het Schaap: De Vlucht voor Kerstmis
– David and the Elves
– A Naija Christmas
– StarBeam: Beaming in the New Year
– A California Christmas: City Lights
– The Great British Baking Show: Holidays (seizoen 4)
– How To Ruin Christmas (seizoen 2)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Manners | Beeld: GettyImages