Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien: deze Instagramsensatie bezorgt je sowieso hoogtevrees!

Zien: deze Instagramsensatie bezorgt je sowieso hoogtevrees!

Zien: deze Instagramsensatie bezorgt je sowieso hoogtevrees!

Het nemen van een perfecte selfie is niet zomaar gedaan. Het is een ware kunst om de perfecte belichting en de perfecte achtergrond te combineren, en er zelf ook nog eens leuk op te staan. Maar de Russische Angela Nikolau neemt het maken van een selfie wel héél serieus, en haalt daarvoor de meest enge stunts uit!

Levensgevaarlijk
Het meisje is fotografe van beroep en op Instagram een ware hit. Haar account is niet geschikt voor mensen met hoogtevrees, want voor het nemen van de perfecte selfie balanceert Angela op allerlei enge hoogtes. Lachend staat ze op ieder kiekje in de meest moeilijke poses, terwijl er aan iedere foto een groot risico hangt en het soms zelfs levensgevaarlijk is.

No limit, no control
Zo staat deze fotografe met een big smile op de rand van een wolkenkrabber, op hijskranen, veel te smalle randjes op veel te hoge plekken – en dat allemaal voor de foto. Op Instagram leest haar biografie dan ook ‘No limit, no control‘. De levensgevaarlijke selfies neemt ze gelukkig niet voor niets, want de Russische heeft al een volgersaantal van ruim 90K bereikt op Instagram. Impressive!

Durf jij naar de foto’s te kijken?

In Honkong

In Moskou

Kunstje op ijzingwekkende hoogte…

View this post on Instagram

Лето

A post shared by A N G E L A N I K O L A U (@angela_nikolau) on

Rooftop selfie

Dansen op de rand van een veel te hoog gebouw

Lees ook:

Bron: Glamour, Instagram