Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien! De bloedstollende trailer van het derde seizoen Nieuwe Buren

Zien! De bloedstollende trailer van het derde seizoen Nieuwe Buren

Zien! De bloedstollende trailer van het derde seizoen Nieuwe Buren

Fans van Nieuwe buren opgelet! Op 2 maart staat het derde seizoen op Videoland. En het belooft allesbehalve een saaie reeks te worden.

Lees ook: Nederlands nichtje van Gigi en Bella Hadid doet mee aan RTL5’s ‘Curvy Supermodel’

Om de fans van Nieuwe Buren alvast nieuwsgierig te maken naar het derde seizoen, heeft RTL een eerste trailer uitgebracht. Met moordlustige gedachtes, lust en drugs die de boventoon voeren.

Pril gezinsgeluk

In de trailer is te zien hoe Eva (Bracha van Doesburg) en Peter (Daan Schuurmans) zich volledig richten op hun ‘nieuwe’ dochter Roos, nadat haar ouders Lex (Fedja van Huêt) en Steffie (Karina Smulders) in het tweede seizoen omkwamen bij een mysterieus ongeluk. Maar dit prille gezinsgeluk wordt zwaar op de proef gesteld.

Nieuwe castleden

Hun nieuwe buren Milo (Tibor Lukács) en Anouk (Fockeline Ouwerkerk) lijken zo lief, maar schijn bedriegt. Zij weten meer over de echte ouders van de kleine Roos. En dat laten ze weten ook. Deze castleden worden aangevuld met de jongeren uit de Zonnewijk. De zeventienjarige dochter Fay (Abbey Hoes) van Milo en Anouk gooit hoge ogen bij buurtbewoners Luc (Tobias Kersloot) en Raf (Tonko Bossen). Alleen als ze erachter komen dat er behoorlijk wat geheimen schuilgaan in hun dorp is het afgelopen met de pret.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: Videoland – Beeld: Videoland