Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yiehaaa! McDonald’s komt met een McFlurry-bucket

Yiehaaa! McDonald’s komt met een McFlurry-bucket

Yiehaaa! McDonald’s komt met een McFlurry-bucket

Met het lanceren van een bezorgservice dachten wij dat McDonald’s niet beter kon worden, maar guess what: it just did. McFlurry’s zijn namelijk nu ook in emmers verkrijgbaar!

Zou het niet fijn zijn als je zelf je McFlurry M&M kon doseren? Dat je bijvoorbeeld een klein schepje kon nemen bij je middagkoffie of dat je tijdens jullie wekelijkse Netflix and chill lekker op de bank kon zakken met een hele emmer? Goed nieuws: je gebeden zijn verhoord!

McFlurry Party

In sommige McDonald’s-vestigingen in Frankrijk kan je namelijk grote buckets van het spul halen. In de emmer – die de naam McFlurry Party heeft gekregen – zit evenveel ijs als in vier McFlurry’s. Officieel zodat je het ijs makkelijk en gezellig kan delen met je vrienden, maar aangezien de bak gewoon met een deksel komt, kan je het ook gewoon mee naar huis nemen en thuis in de vriezer steken.

Afbeelding via Pinterest

De emmers werden in november in Frankrijk gelanceerd en zijn volgens de Britse Cosmopolitan ook al in Spanje gespot, dus het is vast een kwestie van tijd voor de McFlurry Party ook in Nederland te verkrijgen is. Hopen wij…

 

Lees ook:

Bron: Cosmopolitan UK