Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes! Ben & Jerry’s komt alwéér met nieuwe smaken!

Yes! Ben & Jerry’s komt alwéér met nieuwe smaken!

Yes! Ben & Jerry’s komt alwéér met nieuwe smaken!

Terwijl we afgelopen dagen nog op natuurijs konden staan en het gevoelstemperatuur -10 was, komt Ben & Jerry’s pardoes met nieuwe smaken op de proppen. Niet een, niet twee, maar dríe nieuwe smaken zullen per februari te verkrijgen zijn. En ze klinken on-ge-lo-fe-lijk lekker. Daar hebben we wel een brain freeze voor over! 

IJs met alcohol?
De drie smaken klinken ons als muziek in de oren en doen ons gelijk vergeten dat de winter nog in volle glorie aanwezig is. Ze hebben de naam Oat of This Swirled, Truffle Kerfuffle en Urban Bourbon. En ja, die laatste zou dus naar drank smaken, waardoor het de perfecte kandidaat is voor een zeer geslaagd toetje.

Verrassende smaken
De smaak Urban Bourbon bevat daarnaast ook nog caramelijs, amandelen en fudge-vlokken. Oat of This Swirled is gemaakt van – niet geheel verrassend – havermoutkoekjes, en Truffle Kerfuffle bevat de verrassende verzameling van vanille ijs met gezoute chocola en noten.

Het is nog héél even wachten, want deze drie smaken liggen pas per half februari in de winkels. Wij kunnen niet wachten!

Urban Bourbon

Truffle kerfuffle

Oat of This Swirled

Lees ook: