Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YES: Er komt een musical van ‘The Devil Wears Prada’

YES: Er komt een musical van ‘The Devil Wears Prada’

YES: Er komt een musical van ‘The Devil Wears Prada’

Musicalliefhebbers kunnen hun hart ophalen dit jaar: na La La Land en de belofte van een Mean Girls-musical kunnen we ook uitkijken naar een musical van The Devil Wears Prada. That’s all!

De musical wordt geschreven door niemand minder dan poplegende Elton John, die voor het script en de liedjes samen zal werken met auteur Paul Rudnick. Rudnick schreef mee aan het script van onder andere The First Wives Club en The Addams Family.

Popcultuur

Voor Elton is het overigens niet zijn eerste uitstapje naar de musicalwereld, hij schreef namelijk ook mee aan de muziek van topmusicals Billy Elliot en The Lion King. “Ik ben een enorme fan van zowel het boek als de film, en bovendien een echte mode-liefhebber,” liet Elton in een reactie op het nieuws weten. “Ik kan niet wachten om mijn muzikale tanden in dit grote brok popcultuur te zetten!”

Er is nog geen nieuws over wie de hoofdrollen gaan vertolken, maar alledrie de hoofdrolspelers uit de film bewezen al eerder over behoorlijk wat zangcapaciteiten te beschikken. Zo zong Anne Hathaway in filmmusical Les Miserables, Meryl Streep in Mamma Mia! en Into the Woods en Emily Blunt ook in de laatstgenoemde film.

Zei iemand daar reünie?

 

Lees ook: