Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YES: Charmed komt terug!

YES: Charmed komt terug!

YES: Charmed komt terug!

Demonen en ander gespuis uit de onderwereld opgepast: The Power of Three maakt namelijk een comeback!

Volgens The Hollywood Reporter zou het gaan om een ‘retro reboot’, wat inhoudt dat de serie in het verleden plaats zal vinden, in de jaren voor de originele Charmed-serie. De bron beweert dat de prequel afspeelt in 1976. De echte serie speelde van 1998 tot 2006, dus we zullen de Halliwell-zusjes vermoedelijk te zien krijgen in hun vroege tienerjaren. Ervan uitgaande dat de serie dezelfde karakters wil aanhouden natuurlijk.

Twee van de hoofdrolspelers, Alyssa Milano (Phoebe) en Rose McGowan (Paige) toonden zich alvast niet echt enthousiast over de reboot. In 2013, toen de remake al eerder werd geopperd, spraken beide vrouwen zich negatief uit over de plannen.

Via Cosmopolitan

Aan de andere kant postte Alyssa Milano gisteren een throwback foto naar haar Charmed-dagen. Fans speculeren er sindsdien lustig op los. Deelt de actrice deze foto om duidelijk te maken dat haar Charmed-dagen definitief tot het verleden behoren of juist om te hinten dat ze toch een rol op zich zal nemen? Of is het allemaal gewoon toeval? Ah, the mystery…

#tbt 2005 with @billyzane #charmed

A photo posted by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

 

Lees ook: