Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes! De 5 nieuwe boeren voor Boer Zoekt Vrouw zijn bekend!

Yes! De 5 nieuwe boeren voor Boer Zoekt Vrouw zijn bekend!

Yes! De 5 nieuwe boeren voor Boer Zoekt Vrouw zijn bekend!

Stiekem hebben we er de hele zomer al op gewacht, en nu is het dan eindelijk bijna zo ver: het volgende seizoen voor Boer Zoekt Vrouw International komt bijna op televisie. En nu zijn dan eindelijk ook de 5 deelnemende boeren bekend gemaakt!

Vrijgezellen
Ja, dat lees je goed. Dit seizoen doen er alleen boeren mee aan het populaire datingprogramma, en is er geen boerin van de partij. Dat weten we dus al, maar wie de vrijgezellen precies zijn, waar ze vandaag komen en vooral; hoe ze eruit zien wil presentatrice Yvon Jaspers nog niet vertellen. En dat snappen we natuurlijk ook wel, maar we zijn zo ontzéttend benieuwd!

Van rijk naar arm en van storm naar hitte
Op de site van het programma schrijft Yvon al wel: “We gingen van arm naar rijk en van storm naar hitte. Wat zo mooi is, is dat we natuurlijk naar de plekken gaan waar het voor boeren paradijselijk is. Niet naar de grote steden, zeker niet naar de toeristische plaatsen, maar juist naar de ruimte en naar de vrijheid. Het is alsof we in elk land de Achterhoek of Brabant opzoeken.” Maar ze geeft wel een héél klein tipje van de sluier over de boeren: “Er is voor elke vrijgezelle vrouw met interesse in het boerenleven wat wils. De leeftijden, de karakters, de landen en bedrijven zijn allemaal zo verschillend dat er zeker iemand tussen moet zitten waar je hart sneller van gaat kloppen.”

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw International is vanaf 28 augustus te bekijken om 20.20u uitgezonden op NPO1. Can’t wait!

Bron: Cosmopolitan

Lees ook: