Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YAY! James Corden maakt nieuwe namen Carpool Karaoke bekend

YAY! James Corden maakt nieuwe namen Carpool Karaoke bekend

YAY! James Corden maakt nieuwe namen Carpool Karaoke bekend

De Carpool Karaoke van James Corden was in 2016 een van de populairste online rubrieken en de Britse presentator maakte zopas bekend dat hij in 2017 nog verder gaat met zijn muzikale autoritjes. En daar horen een hele resem bekende namen bij, zoals Britse zanger Ed Sheeran.

James Corden zijn populaire Carpool Karaoke krijgt in 2017 een vervolgserie waarin maar liefst 16 gaststerren zullen plaatsnemen naast de bekende tv-host. Dit keer zijn het geen online fragmenten, maar een volledige 16-delige serie die op televisie (en online) zal uitgezonden worden. En wie beter uit te nodigen dan Ed Sheeran, die vorige week vrijdag na een jaar radiostilte eindelijk terug twee nieuwe singles heeft uitgebracht. De zanger bevestigde gisteren in een interview dat hij wel degelijk zal verschijnen in Carpool Karaoke in 2017, maar een datum stond nog niet vast.

Gênant

In het interview vertelde de zanger eerst dat hij nog niet te veel mocht verklappen, maar dat James Corden hem drie jaar geleden ook al in de auto wilde. “Hij wou dat ik zijn gast was in de allereerste aflevering, maar ik had het op dat moment veel te druk. Ik kan wel zeggen dat ik ergens dit jaar naast hem plaats zal nemen.” Maar volgens Ed zal zijn deelname een beetje verschillen van het originele concept. “Ik weet dat we normaal meezingen met onze eigen liedjes, maar dat vind ik een beetje gênant“, gaf de zanger toe. “Ik zou liever het liedje Big Booty van Biggie opzetten, een vuilgebekt nummer, en zien of James dan nog steeds zo enthousiast zal meezingen.”

Host

James Corden liet eerder ook al weten dat hij zijn populaire Carpool Karaoke ook wel eens door iemand anders gepresenteerd zou willen zien. Het lijkt er dan ook op dat in de nieuwe vervolgserie enkele bekende sterren zijn taak als presentator zullen overnemen. Zo zullen onder meer Alicia Keys en John Legend, Ariana Grande en Seth MacFarlane, en Blake Shelton en Chelsea Handler in duovorm verschijnen in de auto. Ook acteur en zanger Will Smith zou een korte verschijning maken volgens Corden.

Wij zijn alvast benieuwd.

Lees ook: