Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yay! Dit Grey’s Anatomy-nieuws maakt ons enorm gelukkig

Yay! Dit Grey’s Anatomy-nieuws maakt ons enorm gelukkig

Yay! Dit Grey’s Anatomy-nieuws maakt ons enorm gelukkig

Kan jij geloven dat in september al het 13e! seizoen van Grey’s Anatomy van start gaat? Het lijkt immers nog maar gisteren dat Meredith, Alex, Christina, George en Izzie als stagiairs het ziekenhuis binnenwandelden. En blijkbaar zullen we van enkele van hen nog veel meer zien in het nieuwste seizoen.

In de bijna 13 jaar die zijn verstreken, zijn een heleboel ongelofelijke dingen gebeurd zoals een vliegtuigcrash, schietpartijen, echtscheidingen, sterfgevallen, dansfeesten, tequila, nog meer sterfgevallen, en die ene keer dat de stagiaires besloten om hun technieken te oefenen op elkaar in Seizoen 5. Veel vertrouwde personages zijn ondertussen al verdwenen, maar ook enorm veel nieuwe personages vonden hun weg naar Grey Sloan Memorial Hospital. En hoewel we enorm blij zijn met de komst van de nieuwelingen, hebben vooral de originele personages een plaatsje in ons hart veroverd. Daarom zijn we ook super blij om te horen dat seizoen 13 zich vooral zal focussen op de overgebleven hoofdpersonages van seizoen 1. Kelly McCreary, de actrice die in de serie de rol van Meredith’s halfzus Maggie op zich neemt, vertelde in een interview dat de focus voornamelijk gericht zal zijn op Meredith, Alex, Bailey en Richard Webber. “Er zal meer tijd gespendeerd worden aan hen, en waar ze op dit moment in hun leven staan,” zei McCreary. “De manier waarop we in het vorige seizoen Meredith hebben gevolgd na de dood van Derek, zal in het nieuwe seizoen doorgetrokken worden naar de andere personages. Alles wat ze hebben meegemaakt in de voorbije jaren, zal meer in detail besproken worden.”

Wij zijn zoooo blij met dit nieuws, maar het brengt ook enorm veel vragen met zich mee. Onderstaande vragen willen wij graag zo snel mogelijk beantwoord zien:

  1. Wanneer komen Izzie en Christina terug? (fingers crossed)
  2. Hoe zit het nu tussen Alex en Jo?
  3. Komt het ooit nog goed tussen Miranda en Ben?
  4. Is er een toekomst voor Meredith en dokter Riggs?
  5. Gaat er nog iemand belangrijk dood? (Waarschijnlijk, Shonda Rhimes kennende…)

Het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy gaat van start op 22 september.

Giphy

Lees ook: