Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WOW: Margot Robbie ondergaat drastische transformatie voor haar nieuwste filmrol

WOW: Margot Robbie ondergaat drastische transformatie voor haar nieuwste filmrol

WOW: Margot Robbie ondergaat drastische transformatie voor haar nieuwste filmrol

Margot Robbie (26) is volop bezig met de opnames van haar nieuwste film ‘I, Tonya’ waarin ze schaatskampioene Tonya Harding vertolkt. De Australische actrice moest echter zo’n drastische transformatie ondergaan voor haar nieuwe filmrol dat we ze amper nog herkennen! 

De biopic ‘I, Tonya‘ die volgend jaar in de zalen komt, vertelt het verhaal van Tonya Harding (46), een Amerikaanse schaatskampioene die furore maakte in de jaren ’80 en ’90. Ze staat echter het meest bekend om de aanslag op haar grote rivale Nancy Kerrigan.

Aanslag op rivale

In januari 1994 huurde Hardings echtgenoot, Jeff Gillooly, ene Shane Stant in om grote rivale Nancy Kerrigan op haar knie te slaan tijdens een trainingssessie voor de Amerikaanse kampioenschappen. Door de blessure moest Kerrigan zich terugtrekken van de wedstrijd en vervolgens werd Harding Amerikaans kampioen.

Kort na haar overwinning gaf Tonya Harding toe haar echtgenoot te hebben geholpen om de aanslag te verbergen. Ze werd bijna uit het Amerikaanse Olympische team gezet voor de Winterspelen in het Noorse Lillehammer in ’94, maar mocht uiteindelijk toch deelnemen. Harding eindigde op de achtste plaats, Kerrigan ging met een zilveren medaille naar huis.

Robbie onherkenbaar

De 26-jarige Margot Robbie – bekend van de films ‘The Wolf of Wall Street‘ en ‘Suicide Squad‘ – zal de rol van Harding vertolken ‘I, Tonya’. De opnames voor de film zijn volop bezig en wij moesten twee keer kijken toen we de Australische actrice in de gedaante van de schaatskampioene zagen.

Robbie draagt overduidelijk een fatsuit, heeft een dubbele kin en gecrepeerd haar. Wat een transformatie!

Margot in het echte leven

Margot Robbie

Margot als Tonya Harding

Lees ook: