Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wow: deze illustrator maakt kunst van dagelijkse vieze vlekken en dat is verrassend mooi!

Wow: deze illustrator maakt kunst van dagelijkse vieze vlekken en dat is verrassend mooi!

Wow: deze illustrator maakt kunst van dagelijkse vieze vlekken en dat is verrassend mooi!

Op momenten dat je een beetje koffie morst op je witte broek of een sliertje spaghetti met rode saus op je nieuwe tapijt laat vallen, breekt je hart stiekem een beetje. We hebben dan ook een hékel aan vieze vlekken en zouden na het knoeien het liefst een ‘undo button‘ willen hebben voor onze eigen dommigheid. Maar deze illustrator maakt met vlekken de mooiste kunstwerkjes!

Dagelijks leven als kunstvorm
Saskia Wariner is een Duitse illustrator en cartoonist, die ook nog eens briljante gifjes ontwerpt. Haar kunst is gebaseerd op haar dagelijks leven, met alle dingen -positief en negatief –  die daarbij komen kijken. Haar nieuwste project is ontzettend bijzonder en prachtig om te zien, want Saskia verandert vieze vlekken in prachtige watercolor tekeningen. We zijn verliefd!

Briljante gifjes
Een blik op haar website is al genoeg om gelijk compleet te vallen voor de kunst van de Duitse illustratrice, want de site straalt een en al vrolijkheid uit. Het is een verzameling van lieve tekeningen, briljante gifjes en de leukste schetsen gebaseerd op actualiteit en celebs. Op Instagram deelt Wariner allerlei mooie foto’s van haar zelfgemaakte art, en wij hebben de mooiste kiekjes verzameld van haar laatste project. Zo zien die koffievlekken en wijnvlekken er ineens een stuk minder vervelend uit, nietwaar?

Tea Stains

https://www.instagram.com/p/BIdZwjoDVCY/?taken-by=saskdraws

Wine Stains

https://www.instagram.com/p/BIaFxmyDh5x/?taken-by=saskdraws

Dark Stains

https://www.instagram.com/p/BCGvCyGnOZq/?taken-by=saskdraws

Coffee Stains

https://www.instagram.com/p/BA7UfwwHOZe/?taken-by=saskdraws

Lees ook:

Bron: Hello Giggles