Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WOW: deze hotspot serveert de coolste cocktails die je ooit hebt gezien!

WOW: deze hotspot serveert de coolste cocktails die je ooit hebt gezien!

WOW: deze hotspot serveert de coolste cocktails die je ooit hebt gezien!

Cocktails zijn al een feestje op zich, want een zoet drankje met een zomerse twist staat garant voor zomerkriebels en happy vibes. Vaak zien cocktails er al super mooi uit, maar deze hotspot in Brooklyn serveert hun alcoholische zomerdrankjes op een wel héél briljante wijze. Cheers to the weekend!

Light bulb drinks
De Bar in kwestie heet Viiza, en is gevestigd in Broolyn. Helaas niet om de hoek dus, maar werp een blik op hun Instagram account en je snapt direct waarom wij een compleet fangirl momentje beleefden bij het zien van de menukaart. Want Viiza serveert zogenoemde ‘light bulb drinks‘, oftewel: een cocktail in een lampje. Een lámpje!

Roze sterretjes
En dat ziet er dus nog cooler uit dan het klinkt. Zo kun je mojito’s drinken uit een lampje, maar ook een cocktail met sparkling green mango bestellen. Maar het toppunt is toch wel de cocktail die ‘star milk green tea‘ heet. Want dat is dus een drankje met roze sterretjes erin. Alsof het geheel nog niet cute genoeg was!

Pizza cupcakes
Daarnaast kun je ook de mooist versierde ijsjes ever bemachtigen bij bar Viiza en zelfs mensen die meer van hartig houden kunnen compleet los gaan in Brooklyn. Want op het menu staat ook nog een groot aanbod van allerlei hartige cupcakes – en dan doelen we dus op een pizza cupcake, een mini pizza in een hoorntje en bites met zoveel gesmolten kaas dat het water je gelijk in de mond loopt.

Moge het duidelijk zijn, wij zouden zo een ticket naar New York boeken om deze hotspot uit te proberen. Maar voor nu moeten we het maar doen met de drool worthy foto’s op Instagram. Cheers!

Bekijk hieronder een aantal foto’s – maar pas op: je krijgt er écht dorst van. *plop*

View this post on Instagram

We welcome all party orders!❤️

A post shared by Viiza.inc (@viiza.inc) on

https://www.instagram.com/p/BH5FVejDFpY/?taken-by=viiza.inc

View this post on Instagram

How's everybody's weekend??

A post shared by Viiza.inc (@viiza.inc) on

View this post on Instagram

Heart Shape Milk Green Tea ❤️❤️❤️

A post shared by Viiza.inc (@viiza.inc) on

Bron: Instagram

Lees ook: