Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Jolien blogt: Winter kinderkamer

Jolien blogt: Winter kinderkamer

Jolien blogt: Winter kinderkamer

In december zijn we minder bezig met de totale inrichting van de kinderkamer en meer met het zoeken naar cadeautjes en het knus maken van het huis & de kinderkamer. Om nou helemaal een “winter kinderkamer” te maken is natuurlijk niet nodig maar om extra sfeer door middel van lichtjes, sterren (bijvoorbeeld een sterlamp), en slingers (extra bijzonder met goud daarin verwerkt) in de kinderkamer of babykamer aan te brengen is altijd leuk! De producten die ik hier toon kunnen natuurlijk het hele jaar door gebruikt worden maar geven nu zo’n extra knusse, eigenzinnige wintersfeer.

 

Om het geheel nostalgisch te maken kies je voor een vintage barok behangetje aan de muur. Aan de muur hang je een dierenkop van pluche of vilt. Maak het extra sprookjesachtig door er een gouden lijst omheen te hangen. Iets strakker maar ook erg mooi (en tijdloos!) is het dennenboom behang van Fine little day. Leverbaar in diverse kleuren. Deze week kreeg ik mail van een enthousiaste vader over dit behang. Een jaar geleden had ik het behang geadviseerd voor in zijn dochter haar kamer. Nu gaan ze verhuizen en wil hij opnieuw haar kamer behangen met het bomenbehang.

 

De illustraties van “black apple” (jongen en meisje met masker) zijn exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Petite Louise. Ik hou van de mysterieuze sfeer en vind ze persoonlijk helemaal te leuk. Helemaal in dit “winter kinderkamer blog”. De prents zijn trouwens gedrukt op hoogwaardig archival water- en kleurbestendig papier.
Ik wens jullie een hele fijne, warme, wintermaand met veel liefde en gezelligheid. Tot volgend jaar!