Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Uitgelekt: is dít de (verrassende) winnaar van ‘De Bachelorette’?

Uitgelekt: is dít de (verrassende) winnaar van ‘De Bachelorette’?

Uitgelekt: is dít de (verrassende) winnaar van ‘De Bachelorette’?

Met nog maar vier mannen in de race komt de grote final van ‘De Bachelorette’ met rasse schreden dichterbij. Er wordt volop gespeculeerd over óf en met wie Gaby het liefdesavontuur aandurft. Zit de ware ertussen? Het lijkt er wel op, nu er door één van de mannen een foto gedeeld is met een opvallend detail.

Winnaar Bachelorette

Shownieuws denkt dankzij het nodige speurwerk van een kijker bijna zeker wie de gelukkige gaat worden. En da’s – na de turbulente aflevering van afgelopen week – niet de meest voor de hand liggende kandidaat. Verder lezen is uiteraard op eigen risico.

Succesvolle laatste kans

Gaby zou haar laatste roos hebben gegeven aan niemand minder dan Jordy, de man wiens Bachelorette-toekomst afgelopen uitzending nog aan een zijden draadje hing. Jordy zou opgeschept hebben over wat er op zijn date met Gaby gebeurd was, wat zorgde voor de grootste rel tot nu toe in het programma. Gaby twijfelde aan zijn oprechtheid en Jordy leek zijn rol als favoriet in één klap kwijt te zijn. Als laatste kreeg hij een roos en daarmee een laatste kans om zich te bewijzen. Een foto die Jordy deelt op sociale media lijkt te verklappen dat hij die kans – met succes – met beide handen heeft aangegrepen.

Lak aan RTL?

In Instagram Stories deelt Jordy een foto van zijn laptop, waarmee hij de lancering van zijn website wil laten zien. Oplettende volgers valt echter iets anders op. Want van wie is de vrouwenhand met lange roze nagels aan de linkerkant van zijn laptop? Wie zich naar het account van Gaby Blaaser haast, kan zowel op haar feed als in haar Stories – waarin ze ringen past – zien dat Gaby dezelfde manicure lijkt te hebben. Eén en één is twee?

Lees ook
Kasper knapt keihard af op Bachelorette Gaby: ‘Hoe kún je me dat nou vragen?’

Kritische blik

Toch is niet iedereen is overtuigd. “Als je goed kijkt, heeft de laptophand ovale nagels en is er een stukje nagellak weg op de pink. Gaby heeft op haar eigen foto square nagels en lijkt me dit acryl. Dus geen echt bewijs, vind ik”, aldus een scherpe Facebooker.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

De foto van Jordy:

nagel gaby jordy

nagel gaby jordy

De nagels van Gaby:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Aflevering 6 van ‘De Bachelorette’ ?is bijnaaaaaaaaaa te zien bij @videolandonline I can’t wait?

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

bachelorette gaby nagel bachelorette gaby nagel

Bron: VIVA | Beeld: RTL