Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Win een Bosch koelkast mét inhoud!

Win een Bosch koelkast mét inhoud!

Win een Bosch koelkast mét inhoud!

Geen huishouden kan zonder koelkast. Bij 77% van de gezinnen wordt de deur van de koelkast het vaakst geopend en bij maar liefst 94% is het het meest geliefde apparaat in huis (toegegeven, bij ons ook)!

WIN!

Bij iedereen past weer een andere koelkast. Benieuwd welk type jouw ideale match is? Via de Perfecte Match Tool van Bosch kun je erachter komen welk exemplaar het best in jouw keuken past. Daarmee maak je gelijk kans om een koelkast te winnen, inclusief een zelfgekozen inhoud! Ga naar bosch-home.nl/perfectematch, doe mee en win!

Lekker ruim

Ook de FLAIR-redactie heeft uiteenlopende voorkeuren wat koelkasten betreft. Een vragenrondje onder de redacteuren leert dat het apparaat bij iedereen weer aan andere eisen moet voldoen. De één wil graag een ruim exemplaar. “Met ons grote gezin moeten we natuurlijk veel producten in huis hebben. Dagelijks gaan er hier al zo’n twee pakken yoghurt doorheen en boodschappen doe ik niet elke dag. Dus er moet genoeg ruimte zijn voor alle groente, fruit, zuivel en flessen sapjes en frisdrank.”015085_Bosch Koelen Campagne_400x240px3

Knalkleur

Redacteur nummer twee eist juist een groot vriesgedeelte. “Ik werk veel uren in de week en mijn man ook. Na een werkdag hebben we allebei weinig zin om uitgebreid te koken. In het weekend kook ik daarom vaak vooruit voor een paar dagen en die maaltijden vries ik in. Dus een grote vriezer is echt onmisbaar!” Redacteur drie: “De koelkast mag een medium formaat hebben, maar belangrijk vind ik dat hij echt de keuken uitknalt. Ik vind het belangrijk dat hij bij de rest van mijn interieur past en de eyecatcher van de keuken is. Voor mij geen standaard wit apparaat, maar het liefst een hip exemplaar met een knalkleur.”