Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit wil je zien: Will Smith zingt ‘Prince Ali’ in nieuwe trailer van Aladdin

Dit wil je zien: Will Smith zingt ‘Prince Ali’ in nieuwe trailer van Aladdin

Dit wil je zien: Will Smith zingt ‘Prince Ali’ in nieuwe trailer van Aladdin

Over een dikke week is het zover: dan verschijnt de live action film van ‘Aladdin’ in de Nederlandse bioscopen. Om de voorpret alvast feestelijk in te luiden, is er een clip online gegooid waarin we Will Smith als de geest het beroemde ‘Prince Ali’nummer zien zingen.

En die clip toont alles wat je mag verwachten bij een live action versie van Aladdin. Oosterse kostuums in felle kleuren, exotische danseressen gehuld in flamboyante veren, een prinselijke stoet vol blinkend goud en de smooth bewegingen van Will Smith.

Go, Manwar

Naast Will Smith als de geest zien we ook Aladdin zelf (gespeeld door Mena Massoud), prinses Jasmine (gespeeld door Naomi Scott) en Dalia (gespeeld door Nasim Pedrad). In de film heeft ook onze eigen Manwar Kenzari een rol. Hij kruipt in de huid van de slechterik Jafar.

Muziek

Wist je trouwens dat Will Smith deze rol – die hem op het lijf geschreven lijkt – in eerste instantie wilde weigeren? Hij vond de vertolking van Robin Williams in de tekenfilmversie niet te overtreffen. “Wat voor mij de doorslag gaf, was de muziek”, vertelde hij eerder. “Ik was daar een beetje mee aan het spelen. Toen ik onder het nummer Friend Like Me de beat van Impeach the President plakte, een nummer van The Honeydrippers, voelde ik ‘m.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: IMDB