Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wij kunnen niet wachten! Er komt een prequel van de film ‘Grease’

Wij kunnen niet wachten! Er komt een prequel van de film ‘Grease’

Wij kunnen niet wachten! Er komt een prequel van de film ‘Grease’

‘Grease’ blijft een klassieker die keer op keer weer een feestje is om te kijken. Kun jij ook geen genoeg krijgen van het liefdesverhaal van Danny en Sandy? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er is een prequel van de film in aantocht.

Als we The Hollywood Reporter mogen geloven is John August gestrikt voor het script. Hij is de man achter de scenario’s voor onder meer Charlie and the Chocolate Factory en Big Fish. Ook is hij een van de schrijvers van de live action-remake van Aladdin, waarin ‘onze’ Marwan Kenzari in de huid kruipt van slechterik Jafar.

Zomerliefde

De titel van de prequel is voorlopig Summer Loving, de eerste woorden van Summer Nights: de soundtrack van Grease. De film gaat over de zomerromance van Danny en Sandy die het verhaal van de blockbuster uit 1978 in gang zet.

Lees ook
‘Grease’-ster Olivia Newton John opnieuw getroffen door kanker

Sequel

Vier jaar na Grease kwam er al eens een sequel op de film uit met Michelle Pfeiffer en Maxwell Caulfield in de hoofdrollen. De film betekende de doorbraak voor Pfeiffer, maar haalde bij lange na het succes van de originele film niet.

Datum

Wanneer we de prequel kunnen verwachten, is nog niet bekend. Tot dat moment moeten we het doen met de originele versie van Grease. Hieronder kun je weer even genieten van de heerlijke trailer:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Giphy