Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Wie is de Mol’ onthult nu al bijzonder spannende details over aankomend seizoen

‘Wie is de Mol’ onthult nu al bijzonder spannende details over aankomend seizoen

‘Wie is de Mol’ onthult nu al bijzonder spannende details over aankomend seizoen

Wie is de Mol begint gewoonlijk pas in de eerste week van januari. Op een nieuw seizoen moeten we dus nog wel eventjes wachten. Maar plotseling dook er op het Instagram account van het programma een geheimzinnig filmpje op waar heel kort een paar spannende details worden gegeven.

Wie is de Mol nieuw seizoen

Aangezien het programma Wie is de Mol altijd in het diepste geheim opgenomen moet worden, was het nog wel even spannend of afgelopen seizoen door de coronacrisis kon doorgaan. Ook vreesden fans voor aankomend seizoen. Toch kwam er gisteren plotseling een korte video voorbij op social media waar wel een heel bijzondere twist in staat.

De Mol ontmaskeren

In het eerste filmpje dat is uitgekomen zien we een Venetiaans masker op de bekende groene Wie is de Mol achtergrond verschijnen. Alleen de zin “De Mol ontmaskeren? Nog 48 uur…”, verschijnt in de video. Ook de hashtag #widm22 wordt gebruikt wat daadwerkelijk wijst op een nieuw seizoen. Bij de post wordt geschreven dat fans zaterdag om 20:30 een livestream kunnen bekijken.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros)

Kijkers krijgen invloed

Een aantal uur later komt er nog een video online op het account. Daaruit blijkt dat kijkers in het aankomende seizoen van Wie is de Mol? mogelijk meer invloed krijgen. “Invloed hebben op het spel? Kom maar op”, luidt de tekst in de video. Dat zou kunnen betekenen dat fans van het programma, de zogenoemde ‘molloten’, voor het eerst weten welke BN’er de spellen loopt te saboteren.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros)

Livestream

Vanavond om 20:30 weten we waarschijnlijk meer. De spannende livestream van Wie is de Mol is te zien op wieisdemol.nl/live.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Bron: Instagram, ANP | Beeld: AVROTROS