Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > We mogen eindelijk weer de kroeg in: herken jij deze dingen nog van het stappen van vroeger?

We mogen eindelijk weer de kroeg in: herken jij deze dingen nog van het stappen van vroeger?

We mogen eindelijk weer de kroeg in: herken jij deze dingen nog van het stappen van vroeger?

Vanavond mogen we weer: het voelt bijna als onze keer stappen. Uren make-uppen op de muziek van The Spice Girls en alvast wat Breezers drinken voordat je naar het feestcafé in jouw buurt ging. Deze dingen kun jij je vast nog herinneren van het stappen van vroeger, lang lang geleden.

1. De voorpret

Al een week van tevoren praten met je vriendinnen over zaterdagavond. Er moest natuurlijk ook veel geregeld worden: het indrinken, de outfits. Gaan we logeren? De voorpret was minstens zo leuk als de stapavond zelf.

2. Het klaarmaken

Een tas vol outfits, make-up, sieraden, schoenen en haarproducten mee naar je vriendin. Die voorbereiding kon wel uren duren. Muziekje aan, Breezer of Smirnoff Ice erbij. Heerlijk!

3. De outfits

Dit is niet alleen iets van vroeger: nu kan je ook nog uren voor de kast staan te twijfelen. Maar grote kans dat je in je jongere jaren bij het stappen ook genoeg tijd verprutste met het zoeken naar outfits. Denk: tijgerprints en topjes van de Coolcat.

4. Indrinken

Misschien was je er stiekem nog te jong voor, maar indrinken hoorde er bij. Van Passoa Jus tot Smirnoff Ice en allerlei mierzoete shotjes. Verschillende drankspelletjes kwamen voorbij en eigenlijk was je al dronken voordat je naar de stad vertrok.

Lees ook
Hoe kom je het beste van je kater af? Nou, zó doe je dat volgens je sterrenbeeld

5. Versieren

Nog steeds erg leuk tijdens het uitgaan: een beetje aandacht. Ook vroeger bij het stappen hield je je hiermee bezig. Het doel: schuifelen of schuren, en misschien zelfs zoenen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Amayzine | Beeld: GettyImages