Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WDZHV-kijkers verbaasd over Nadia en d’r tiny house: ‘Welke gestoorde student wil voor €455 bij haar wonen met die 3 kinderen’

WDZHV-kijkers verbaasd over Nadia en d’r tiny house: ‘Welke gestoorde student wil voor €455 bij haar wonen met die 3 kinderen’

WDZHV-kijkers verbaasd over Nadia en d’r tiny house: ‘Welke gestoorde student wil voor €455 bij haar wonen met die 3 kinderen’

Moeder Nadia uit Waar doen ze het van maakte vorige week al de tongen los. Nadia geeft namelijk thuisonderwijs en leeft van een uitkering. Echter is ze bang dat ze haar bijstandsuitkering binnenkort kwijtraakt en dus veel inkomsten misloopt. Daarom wil ze de zolderkamer van haar tiny house verhuren aan een student. Kijkers zijn vol verbazing over dit plan.

De tiny house van Nadia

Moeder Nadia werkt niet en geeft haar drie kinderen thuisonderwijs. In de nieuwste aflevering geeft ze aan dat het voor haar lastig is om een baan te vinden, omdat sollicitaties niks opleveren. Aangezien Nadia bang is om haar bijstandsuitkering te verliezen, is het tijd voor creatieve oplossingen. “Laatst stond in de krant een artikel over buitenlandse studenten en dat er een hoge woningnood is”, zegt ze. Nadia denkt er daarom over om de zolderkamer in haar tiny house te verhuren aan een student.

Ze besluit om de slaapzolder in haar tiny house te verhuren voor 455 euro. Een flinke prijs, zeker als je je bedenkt dat je in de ‘loftkamer’ niet kunt staan, er geen privacy is én je moet leven met drie jonge kinderen in een heel klein huis.

“Maar ik wil wel iemand hebben die met het gezin meedraait, dus ook met ons mee eet. De maaltijden zitten dan bij de prijs in, dus daar kan ik iets meer voor vragen. […] Het staat ook in de advertentie dat het een loftkamer is, dus in principe kun je veel zitten. Ik ga ook niet staan op mijn bed. Het is om te slapen en te studeren en ’s avonds kunnen ze aan de eettafel zitten”, aldus Nadia.

Lees ook
Moeder Nadia uit ‘Waar doen ze het van?’ maakt tongen los: ‘Ik noem het asociaal en teren op overheidsgeld’

Verbazing

Kijkers zaten vol verbazing en verontwaardiging te kijken hoe Nadia een paar vierkante meter wil verhuren voor ruim 400 euro. Veel kijkers vinden het ronduit belachelijk dat ze een mini kamertje wil verhuren in een klein huis waar al vier mensen wonen. Hieronder lees je wat mensen erover twitterden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: EO