Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wauw! De benen van deze vrouw zijn ruim 130 cm lang

Wauw! De benen van deze vrouw zijn ruim 130 cm lang

Wauw! De benen van deze vrouw zijn ruim 130 cm lang

De benen van de Australische Caroline vallen onder de langste ter wereld. Ze meten van haar heup tot aan de grond dan ook 51.5 inches (130,81 cm)! Je kunt je wel voorstellen dat het voor haar niet eenvoudig is om een nieuwe broek te kopen!

Niet alleen de benen van Caroline zijn lang, ze is in totaal 1,89 meter en krijgt daarmee veel bewonderende blikken op straat. Vroeger maakte haar lengte Caroline onzeker, haar klasgenoten noemden haar zelfs ‘Caroline the powerline‘ (Caroline de hoogspanningslijn). Op haar vijftiende begon ze echter met modellenwerk en sindsdien is ze haar lange benen meer en meer gaan waarderen.

Een greep naar het wereldrecord

De vrouw die nu het record heeft voor de langste benen ter wereld staat in het Guiness Book of Records met een beenlengte van 51.9 inches (131,8 cm). Omdat de benen van Caroline daar dicht in de buurt komen wil ze toch proberen of ze het record misschien kan breken. Wij zijn benieuwd!

Een ding is zeker: De 39-jarige Caroline heeft haar lange benen in elk geval niet van haar moeder geërfd. Haar moeder past namelijk letterlijk onder haar arm:

Caroline en haar moeder. Screenshot uit ‘Mommy Long Legs’ van Barcroft.

In een video van Barcroft vertelt Caroline over haar leven met haar lange benen. Zo laat ze onder andere zien dat een broek die de meeste vrouwen prima zou passen bij haar tot net onder haar knieën komt! Bizar! Bekijk de video hieronder:

Lees ook:

Super lange benen met een flared jeans

10 zinnen die lange meisjes nooit meer willen horen

5 oefeningen voor slanke benen

Bron: grazia.nl