Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Aftellen! Vanaf déze datum binge je het vervolg van de spannende Netflix-serie ‘Lupin’

Aftellen! Vanaf déze datum binge je het vervolg van de spannende Netflix-serie ‘Lupin’

Aftellen! Vanaf déze datum binge je het vervolg van de spannende Netflix-serie ‘Lupin’

Precies tien jaar geleden pakte de Franse acteur Omar Sy de wereld volledig in als de spraakmakende gehandicaptenverzorger Driss in de prachtfilm ‘Intouchables’. Begin dit jaar deed de charismatische acteur dat opnieuw, ditmaal in de gloednieuwe Netflix-serie ‘Lupin’ waarin hij meesterdief Assane speelt. Na vijf afleveringen werd het eerste seizoen door Netflix bruut door midden gehakt. Wanneer kunnen we ein-de-lijk verder bingen?

Doorlezen op eigen risico: onderstaande tekst kán spoilers bevatten.

Lupin deel 2

Voor fans die niet kunnen wachten op deel twee van de eerste, meteen bloedstollend spannende reeks, hebben we goed nieuws. Netflix heeft een datum bekendgemaakt: op 11 juni verschijnt eindelijk het vervolg. Met de bekendmaking van de datum gooide de streamingsdienst er ook meteen een gloednieuwe trailer in.

Waar gaat ‘Lupin’ over?

Assane heeft geen makkelijke tijd achter de rug.Op zijn 14e werd zijn vader vals beschuldigd van diefstal, belande in de cel en kwam toen ook nog eens te overlijden. Als er 25 jaar zijn verstreken en de zaak plots weer opgerakeld wordt, wil Assane – inmiddels zelf een heuse meesterdief – wraak. En daar komt de titel van deze show om de hoek. Diop besluit om het boek Arsène Lupin, gentleman-inbreker als inspiratie te gebruiken.

Wraak

Hij breekt in bij het Louvre om de halsketting die zijn vader het leven kostte, terug te stelen en zo de waarheid boven tafel te krijgen. De heer Pellegrini, eigenaar van het peperdure juweel, wil dat uiteraard koste wat het kost voorkomen. De achtervolging op Diop wordt ingezet, met de ontvoering van zoon Raoul tot gevolg. In de vijf nieuwe afleveringen moet Assane behalve zijn zoon zo snel mogelijk terugvinden, ook een nieuw wraakplan verzinnen tegen de meedogenloze Pellegrini.

Lees ook
Is Berlin tóch nog in leven? Acteur hint op volledige comeback in seizoen 5 van ‘La Casa de Papel’

Seizoen 2

Komt de serie met de nieuwe afleveringen ten einde, of volgt er nog een tweede seizoen? Helaas is nog niets zeker, maar als we maker George Kay mogen geloven, wel. Dat verklapte hij eerder al in gesprek met Radio Times. De serie na één reeks de nek omdraaien, zou dan ook tamelijk zonde zijn: begin dit jaar werd bekend dat Lupin de grootste Franse Netflix-hit ooit is. De serie werd de eerste 28 dagen op Netflix door zeventig miljoen abonnees bekeken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Still