Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Waan jezelf in De Rozenboom: hier kun je het toffe ‘GTST’-behang scoren

Waan jezelf in De Rozenboom: hier kun je het toffe ‘GTST’-behang scoren

Waan jezelf in De Rozenboom: hier kun je het toffe ‘GTST’-behang scoren

Als fan van ‘GTST’ kan het je haast niet ontgaan zijn dat het interieur van De Rozenboom onlangs flink is onder handen is genomen. Valt de nieuwe look van het hotel-restaurant je wel aan en wil je de set van je favoriete soap wat dichter bij huis halen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de makers hebben bekendgemaakt waar je het behang kunt scoren dat bij Ludo’s favoriete hotspot op de muur zit.

Interieur ‘De Rozenboom’

Het is een plek die niet weg te denken is uit Meerdijk: hotel-restaurant De Rozenboom. Het interieur is al meerdere malen compleet veranderd, en ook afgelopen seizoen werd de bezem erdoorheen gehaald. Het meest opvallende van de nieuwe uitstraling van het restaurant, is misschien wel het behang dat op de muur zit. Dit is ook terug te zien in Goede Tijden, Zomer Tijden: de online serie die de leegte van de zomerstop opvult.

De tekst gaat verder onder de foto.

Behang ‘GTST’

Het leuke is dat je dat behang met bladerenmotief óók op je eigen muren kunt plakken. Je kunt het namelijk scoren bij Eijffinger, in maar liefst vijf verschillende kleuren. Voor een rol betaal je 69,95 euro.

Lees ook
Spoiler alert: kort maar bloedstollend geluidsfragment opgedoken van nieuw ‘GTST’-seizoen

In handen van Lorena

De laatste keer dat het interieur van De Rozenboom een make-over kreeg, was zeven jaar geleden. In 2013 werd Lorena Gonzalez (Gigi Ravelli) de trotse eigenaar van het hotel-restaurant. Zij toverde het om tot een hippe hotspot met een moderne uitstraling.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: still, Instagram