Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zo wordt je vuilnis buiten zetten leuk

Zo wordt je vuilnis buiten zetten leuk

Zo wordt je vuilnis buiten zetten leuk

Mocht je geen man thuis hebben die met liefde voor je de vuilniszak buiten zet, dan heb je vast wat aan deze 4 tips. Echt, geloof ons, dit maakt het klusje stukken leuker.

1. Eruit met die zak!

Is het bij jou ook altijd zo moeilijk om je zak uit je prullenbak te halen? Het kan stukken makkelijker. Benieuwd hoe? Bekijk het hier.

2. Twee in een

Geen zin om steeds een nieuwe vuilniszak te pakken? Maak het jezelf gemakkelijk en doe twee zakken tegelijk in de bak. Het werkt zo: Je pakt twee vuilniszakken en vouwt ze in elkaar. Vervolgens stop je de zakken in de prullenbak zoals normaal. De volgende keer dat je zak vol zit haal je de bovenste volle zak eruit en zit er al gelijk een schone in. Score!

3. Vieze geurtjes

Stinkt je vuilnisbak heel erg? Je wil natuurlijk niet dat de hele keuken ernaar gaat ruiken. Gelukkig zijn er verschillende trucjes om die geur te neutraliseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van kattenbakvulling? Een klein laagje op de bodem van je vuilnisbak doet wonderen. Ook soda en citroendoekjes kunnen je helpen in de strijd tegen vieze geurtjes.

4. Wanneer wordt het vuil opgehaald?

Even vergeten wanneer het vuil ook alweer wordt opgehaald? Gellukig is er een heel handige app die je precies kan vertellen wanneer het weer tijd is. Lees ook: