Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WAT?! Deze vrouw vond het telefoonnummer van Adele op gloednieuwe iPhone

WAT?! Deze vrouw vond het telefoonnummer van Adele op gloednieuwe iPhone

WAT?! Deze vrouw vond het telefoonnummer van Adele op gloednieuwe iPhone

Het moet je maar overkomen. Je hebt jezelf net kunnen overtuigen om een duur cadeautje voor jezelf te kopen, namelijk een gloednieuwe iPhone 5S, en het toestel staat vol met telefoonnummers van celebrities. Van Adele tot Spice Girl Emma Bunton, ze zijn allemaal maar één druk op de knop verwijderd. Voor de Britse Sophie Highfield werd het werkelijkheid.

Sophie Highfield kocht vorig jaar een gloednieuwe Iphone 5S bij Three Mobile en kwam na enkele maanden – serieus? –  plots de telefoonnummers van enkele bekende namen tegen. Zo stonden de contactgegevens van onder andere radio-dj’s, televisie-iconen en olympische atleten gewoon in haar adressenboek opgeslagen. En om het nog verbazingwekkender te maken, stond ook het telefoonnummer van Adele in haar telefoon.

Gloednieuw

Sophie kon naast Adele, ook eens gezellig aan de telefoon hangen met Nick Grimshaw, David Walliams en Spice Girl Emma Bunton. Maar er stonden ook gewone contacten in zoals ‘Brandon van de metro’ en ‘Sophie oppas’. “De telefoon zou zogenaamd gloednieuw en onaangeraakt moeten zijn”, aldus Sophie tegen de Britse entertainmentsite Mirror. “Zelfs Apple weet na een maandenlang onderzoek nog steeds niet hoe dit mogelijk is.”

Wij gaan bij onze volgende telefoon toch ook even in de contactenlijst zoeken hoor!

Lees ook: