Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Daar gaat er weer één: déze ‘GTST’-acteur bevestigt afscheid te nemen van de soap

Daar gaat er weer één: déze ‘GTST’-acteur bevestigt afscheid te nemen van de soap

Daar gaat er weer één: déze ‘GTST’-acteur bevestigt afscheid te nemen van de soap

De tijd van onbezorgdheid is nog lang niet voorbij in Meerdijk. Over een maand gaat ‘GTST’ weer van start en komen fans eindelijk te weten hoe de spannende verhaallijn rondom Ludo Sanders (Erik de Vogel), Richard van Nooten (Edwin Jonker) en natuurlijk L’Absence – hét felbegeerde schilderij – afloopt. Iemand die daar een grote rol in speelt, is het personage Valentijn Sanders. Maar blijft dat ook zo? Vincent Visser (19), die het neefje van Ludo speelt, doet namelijk een wel héél opvallende onthulling.

Vincent Visser verlaat ‘GTST’

In de nieuwste aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden – de online talkshow die wekelijks te zien is ten tijde van de zomerstop – schuift Vincent aan tafel bij presentatrice Froukje de Both. “Valentijn gaat uit de serie”, verklapt de negentienjarige acteur. “Maar hoe, dat ga ik nog niet vertellen.”

Wat gaat er gebeuren?

Wordt Valentijn iets aangedaan door Richard van Nooten? Stuurt Ludo hem terug naar de Nederlandse Antillen? Of hebben de makers van GTST nog iets veel spannenders voor ons in petto? Zo. Veel. Vragen. Maar helaas zullen we nog even geduld moeten hebben tot deze beantwoord zijn.

Jonge cast

Vincent is sinds mei 2019 te zien in GTST. Hij was in de afgelopen jaren niet de enige jonge acteur die een rol in de soap bemachtigde, tot ergernis van kijkers. Fans konden zich niet meer identificeren met de serie en daarom besloten de makers te snijden in de cast door meerdere jonge personages uit de serie te schrijven. “Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig met het doorvoeren van een aantal veranderingen en daarbij kijken we ook continu naar de samenstelling van de cast”, lieten ze eerder weten. “Om nieuwe impulsen door te voeren, zijn veranderingen soms noodzakelijk en ontkom je er helaas niet altijd aan dat je ook mensen moet teleurstellen.”

Opfrisbeurt

Peter van der Vorst, programmadirecteur bij RTL, kondigde eerder ook al aan dat de verhaallijnen van GTST een opfrisbeurt zouden krijgen. “De cast was heel jong en alle personages leken een beetje op elkaar. Maar dat lag ook aan de aankleding, de kapsels en de luxe kleren.”

Lees ook
Voormalig ‘GTST’-ster Faye Bezemer open over geaardheid: ‘Ik wil mezelf niet meer verstoppen’

Vier dagen

GTST keert op maandag 31 augustus weer terug op de buis. In het nieuwe seizoen wordt de soap voorlopig vier dagen per week uitgezonden. Volgens RTL waarderen kijkers het dat RTL 4 op vrijdag eerder begint met de weekendprogrammering.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij kunnen nu al niet wachten op de laatste week van dit seizoen! ? #gtst #spanning #seizoen30

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik hou jullie allemaal in de gaten! ?

Een bericht gedeeld door Vincent Visser (@vincentvisser_) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL, Instagram