Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > “Dit is gewoon wat ik wil doen”

“Dit is gewoon wat ik wil doen”

“Dit is gewoon wat ik wil doen”

Actrice Sarah Chronis (28) vertelt deze week in Flair over haar hoofdrol in de thriller Bloedlink. “Tijdens het draaien heb ik ontdekt dat ik stoerder ben dan ik dacht” Maar hoe zit het met de andere rollen in haar leven? 

SarahChronisT

“Ik ben heel blij dat ik in een soap heb gespeeld. Op de set van Onderweg naar morgen leerde ik snel werken en schakelen van de ene naar de andere scène. ik werd gevraagd voor een gastrol, en van het een kwam het ander, ik kreeg de vaste rol van Eva Persijn aangebonden. Tweeënhalf jaar Onder naar morgen is voorbij gevlogen. Ik moest wel wennen aan de bekendheid hoor! Ik vond het raar dat ik nagestaard of aangesproken werd op straat, daar werd ik verlegen van. Gek eigenlijk, want van huis uit ben ik dat staren wel gewend. Mijn moeder speelde in populaire series en werd geregeld aangesproken als we samen boodschappen deden. Toch is het heel anders als het jezelf betreft. Ik wilde meer dan alleen spelen in Onderweg naar morgen. Ik merkte dat ik techniek miste, speelde intuïtief, maar ik wilde echt goed worden in mijn vak. Dus besloot ik me aan te melden voor de toneelschool in Maastricht.”

Wordt Sarah aangenomen voor de toneelschool? Hoe gaat het dan verder met haar acteercarrière? Welke rollen heeft zij nog meer in het leven en hoe combineert zij alles? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen lees je in Flair 41, vanaf 1 oktober in de winkel.