Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Video: Zo kan je op je iPhone precies zien waar je overal geweest bent

Video: Zo kan je op je iPhone precies zien waar je overal geweest bent

Video: Zo kan je op je iPhone precies zien waar je overal geweest bent

Je wéét dat je iPhone met een gps uitgerust is en je wéét dat hij kan zien waar je bent. Maar wist je al dat je iPhone je locaties ook kan bijhouden en opslaan? Wij ontdekten deze mystery map in onze iPhone – en zijn lichtelijk creeped out.

Een iPhone – ’s werelds meest bekende smartphone – is smart voor een reden. Hij houdt namelijk een verborgen kaartje bij van al je meest bezochte locaties. Waardoor je eigenlijk een pocketdetective op zak hebt.

Volgens Apple wordt de data alleen bijgehouden als ondersteuning van gepersonaliseerde diensten, zoals je navigatie. Wij wachten nog wel op een officiële belofde van hun CEO ter bevestiging.

Hier is hoe je de mystery map vindt: ga in je iPhone naar Instellingen, dan naar Privacy, dan naar Locatievoorzieningen, dan naar Systeem en dan naar Veelbezochte locaties. Daar krijg je een kaartje met een overzicht van al je frequent bezochte locaties, gegroepeerd per stad. Wanneer je op de stad klikt, krijg je een meer gedetailleerd overzicht en kan je zien wanneer je daar precies was. Je kan de functie gelukkig ook uitschakelen en je geschiedenis wissen.

Hieronder zie je hoe de geheime kaart net in zijn werk gaat:

Bekijk ook:

Bron: Flair.be