Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Video: Hihi! Verslaggever denkt dat Máxima met windsurfer getrouwd is

Video: Hihi! Verslaggever denkt dat Máxima met windsurfer getrouwd is

Video: Hihi! Verslaggever denkt dat Máxima met windsurfer getrouwd is

2016-08-14 20:02:31 RIO DE JANEIRO - Koning Willem-Alexander, koningin Maxima en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane met gouden medaille-winnaar Dorian van Rijsselberghe na de finale op de RS:X. ANP ROYAL IMAGES THOM TOUW

Windsurfer Dorian van Rijsselberghe won afgelopen zondag goud op de Olympische Spelen #awesome! Zijn overwinning zorgde echter ook voor een hilarische misser in het verslag van NBC Sports.

Na zijn indrukwekkende zegen werd Dorian namelijk door de Koninklijke familie onthaald. Maar een verslaggever van NBC Sports had helaas niet helemaal door wat er gebeurde en vermeldde droogjes dat Koning Willem-Alexander een Nederlandse sportfan was en dat Máxima de vrouw van Dorian was. Oepsie! Hij wist dan wel weer te vermelden dat Dorian ter ere van zijn vorige gouden medaille op de Spelen in Londen geridderd was in de Orde van Oranje Nassau.

Bekijk het fragment hieronder:

Een knuffel van de prinsesjes

Van Rijsselbergh wist de koninklijke felicitaties in elk geval wel te waarderen, bekijk hieronder een kort interview waarin hij vertelt over zijn ontmoeting met de koninklijke familie.

Lees ook:

LOL: strategisch geplaatste balkjes veranderen Olympische Spelen in porno

In gesprek met Netty Kromowidjojo: “Ranomi is altijd al een doorzetter geweest!”

Yuri van Gelder uit het Olympisch turnteam gezet

Video via Facebook: Menno Swart