Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > VIDEO: Amerikaanse celebs zingen ‘I Will Survive’ voor Donald Trump

VIDEO: Amerikaanse celebs zingen ‘I Will Survive’ voor Donald Trump

VIDEO: Amerikaanse celebs zingen ‘I Will Survive’ voor Donald Trump

Barack Obama heeft enkele dagen geleden zijn laatste speech als President van de Verenigde Staten gegeven en dat betekent dus dat Donald Trump binnenkort deze titel zal overnemen. Na zijn overwinning bleek al dat heel veel mensen – en dan voornamelijk celebs- het niet eens zijn met het resultaat, maar de meesten hebben er zich al bij neergelegd. Zo zingen Emma Stone en nog tientallen andere celebs dat ze de komende vier jaar wel zullen overleven.

Op 20 januari zal Donald Trump gekroond worden tot de 45ste President van Amerika. En hoewel heel veel Amerikaanse sterren er nog steeds niet blij mee zijn – ze wilden namelijk dat Hillary Clinton won – hebben ze nu toch een duidelijke boodschap voor de toekomstige president. En die zingen ze in de vorm van het nummer ‘I Will Survive’ van Gloria Gaynor.

Emma Stone, Natalie Portman, Matthew McConaughey, Amy Adams en nog vele anderen kropen eenmalig in de opnamestudio en brachten hun eigen – sarcastische – versie van het nummer. En zoals het goede acteurs betaamt, deden ze dat met veel drama en emotie.

Het grappigste stukje? Matthew McConaughey die zorgt voor de ‘hey hey’